Pláštěnka pončo praha

Hledáte pláštěnka pončo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Máte vybrané filtry: ponča. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí.


Pláštěnka Ferrino Poncho Zkoušeli jste už pončo ? Oceňte i vy jeho kvality.

Má mnohé výhody, pro které si ho určitě oblíbíte. Je pohodlné, dobře sedí a nebrání vám v pohybu. Nabízíme bohatý výběr ponč a pláštěnek pouze na MALL. Výhodné ceny, dodání do hodin - to vše z pohodlí vašeho domova.


Kapuce zůstane na místě. Velký výběr materiálů, barev a funkčních prvků od zkušených výrobců, jako jsou Tanna. Nakupte pláštěnky a další značkové zboží.


Jurek příslušenství k Duo, Trio. Příslušenství, pomocí kterého lze z pláštěnek Duo a Trio vytvořit jednoduchý přístřešek proti dešti pro spaní ve volné přírodě.

Jste tu poprvé a nevíte si rady? Pro více informací klikněte zde. PLÁŠTĚNKY , PONČA , deštníky, maskáčové, armádní a vojenské vše na army- shop.


Pak čtěte dále, protože pončo pláštěnka všechno tohle zastane. Právě z nich lze vyrobit i nouzový přístřešek. Buďte připraveni na vše díky Armed. Na objednání, dodání 3-týdny. Kompatibilita Pod pláštěnku se vejde batoh o objemu do litrů.


Odolnost EVA materiál je náchylný k roztržení. Skladnost Rozměry výrobku v obalu: × × cm. Dopad na životní prostředí Známka A – Srovnání: nepromokavá pánská bunda – viz popis výrobku. Condor pláštěnka pončo - je obdélníkového střihu s jednoduchou kapucou ve středu. Je vyrobeno z polyamidu s akrylátovým zátěrem, švy nejsou podlepeny, ale jejich počet je minimalizován.


Pončo Travel safe lehké průhledné. Pouzito jenom jednou na cestach. Prodavam je protoze mi spise vyhovyje plastenka , zejmena pro pouziti na motocyklu.


FYI: prvni obrazek je z webu - ja to moje nenafotim lepe a pritom ve skutecnosti . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Spínání širokých rukávů na druky. Reflexní prvky pro zvýšenou bezpečnost. Vhodné pro výšku postavy od 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.