Pinterest přihlášení

Více se dozvíte po přihlášení. Potřebujete resetovat heslo. Pinterest vám pomáhá hledat nápady, které chcete vyzkoušet. Nepoznáváte svůj e-mail.


Váš účet běží v nouzovém režimu. Váš e-mail je zastaralý nebo k němu nemáte přístup.

Nepamatujete si svůj e-mail. Klikněte na možnost „Odeslat e-mail s resetováním hesla“. Přejděte na stránku pinterest. Kliknite na položku „Odoslať e-mail na obnovenie hesla“. Prejdite na stránku pinterest.


Pozrite sa, či ste na svoj . Růst virtuální nástěnky pro . Oblíbené záložky, neboli „ piny“ usnadňují práci s odkazy na zajímavé stránky a jejich sdílení prostřednictvím mobilních zařízení.

Je to podvod a nebo ne ? Abych zase někomu nedal své heslo, nebo si nezaviroval kompl. Všimli jsme si, že došlo k přihlášení z nového zařízení nebo umístění, a chceme . ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Máte s tím také problém ? Po přihlášení se dostanete na váš profil, kde si můžete založit libovolný počet tematických nástěnek (př. „Náměty do výtvarné výchovy“ nebo „Deskové hry“ …) Následně . V posledních několika měsících se počet uživatelů této sítě vyšplhal až na milionů, což se rovná jedné . Pořadí nástěnek – Pořadí je velmi důležité. Nástěnky vztahující se k vašemu podnikání či webové stránce by měly vždy být v horní řadě vaší stránky. Kdysi jsme to dělali všichni.


Složka s obrázky plná kreslených vtipů, fotografií aut, oblečení, letadel, lodí… S novou dobou přicházejí nové možnosti. Nastal čas přestat s „uložit jako…“ a naučit se pracovat se špendlíky. Anglické „Pin it“ totiž znamená „přišpendli to“. A přesně to je smyslem celé nové sociální .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.