Bazar kamna na dřevo

Inzeráty kamna na dřevo - aktuální inzeráty na Sbazar. Teplovzdušná kamna 35kw. Vestavěný ventilátor (40cm) a regulátor. Regulátor teploty součástí.


Lze topit dřevem délky až 50cm.

Kouřovod a výstup horkého vzduchu průměr 150mm. Lze zaslat dopravou po celé ČR a SR. RSS Kotle, bojlery, kamna. Zde naleznete inzeráty s tématikou kamna na dřevo.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky kamna na dřevo , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky kamna na dřevo na Vámi zvolené téma inzerce. Při rychlém jednání možná sleva. Repasovaná peletová kamna s výměníkem ATHENA pro vytápění domu, chalupy.


Kachlová kama s novým litinovým hořákem, vyměněná kompletně celá elektronika (kabeláž, elektronická deska, čidla, termostaty, displej).

Nainstalován nejnovější sofistikovaný software. Bazar pro dům a zahradu, nabídne možnost prodat vše pro bazény, úpravy zahrad a úpravy domů. Směs borovice, smrk, bříza, . Prodej palivového dřeva. Nabízíme k prodeji dřevěné brikety a pelety(6mm)složeno z listnaté a jehličnaté dřevo. Krby, krbové vložky, výměníky a vše co se týká údržby krbů naleznete v sekci Krby a příslušenství na inzertním serveru ANNONCE.


Vše baleno po (min.)25kg. Možnost nakládky vysokozdvihem. Odběr:OV-KUNČICE, BÍLOVEC. Kč, Ostrava Moravskoslezský kraj, 465x. Bazar a inzerce - Kotle, kamna , Dům, dílna, zahrada.


Haas a sohn-grand mini II,zaruka do r. W, topivo drevo ,drevene ci uhelne brikety. Funkce tercialniho spalovani. Výška 97cm,šířka 64cm, hloubka 63cm. Topit lze dřevem , briketami.


Osobní odběr:Olomouc nebo lze zaslat přepravou po celé ČR a SR.

V raketových kamnech to pěkně hučí, mají totiž vnitřní komín. Hoří tak pořád naplno a teplo z nich neuniká komínem ven, ale akumuluje se třeba v hliněné lavici. Postavit si je můžete sami a levně.


Krbová kamna 7kW, vytápěcí schopnost 140m průměr kouřovodu 1mm, hmotnost 149kg, palivo: dřevo , dřevěné brikety. Porovnání cen kamna na drevo sporaky bazar , srovnání cen kamna na drevo sporaky bazar na portálu HLEDEJCENY. Horkovzdušná trubková kamna FIREBULL s výkonnostní řadou až 30kW s vysokou účinností až. Kamna jsou certifikovaná, české výroby a jsou vybavena deflektorem, komínovou klapkou i sekundárním přívodem vzduch.


Kategorie kotle, kamna bazar - zobrazuje inzeráty z kategorie kotle, kamna inzertního systému TOP- bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.