Hotelový software

Hotelový software a hotelové systémy. Software pro restaurace, pokladní systémy a registrační pokladny. Online rezervační systémy pro snadný provoz hotelu a restaurace. Přehled produktů software pro hotely.


Recepční systém Previo PRO.

S pomocí Previo PRO budete mít všechny rezervace pod kontrolou díky přehlednému zobrazení rezervací, snadnému vedení hotelových účtů, vystavení dokladů a plateb přímo z rezervace, evidenci hostů a firem včetně jejich marketinových využití. Hledáme nová kolegy na pozici Pracovník klientské podpory a Office manager. Elektronická evidence tržeb.


Po posledních testech po spuštění ostré verze EET . V našich hotelech Le- Hotels Group (celkem 8pokojů) používáme hotelový systém Hores s propojením do systému pro správu kanálů TravelClick. Obsahuje statistiky pro ČSU , obecní úřady a cizineckou policii. Komunikační jádro recepčního software zajišťuje přímé propojení na ovládání čteček a řídících jednotek.


Při příjezdu a ubytování hosta tak dojde okamžitě k aktivování hotelové karty, která mu byla přidělena.

Komplexní řešení restauračních a hotelových provozů, dodávky software i hardware. Základem restauračního systému je SW modul HRMTZ a HRKALKUL, který vede kompletní skladovou evidenci až středisek, kalkulace jídel, připravuje data pro pokladní systém, provádí odpisy prodaného sortimentu z pokladen, umožňuje dokonalou kontrolní činnost s ohledem na možnosti zjišťovat . Nabízíme Vám hotelový systém, restaurační software a směnárenský program. Jako kompletní řešení nebo každý modul zvlášť. GUBI computer systems - lázeňský systém, hotelový systém, wellness systém, rezervační systémy, workforce management. Systém výrazně usnadňuje práci recepce, umožňuje neustálou manažerskou kontrolu, funguje jako nástroj pro komunikaci s . Restauračí a hotelový software pro každého s možností rozšíření a přizpůsobení podle vašich potřeb.


Je vhodný pro všechny typy ubytovacích zařízení od malých penzionů až pro velké hotely. Program je koncipován jako modulární a proto je možné provést příslušnou konfiguraci pro . Takze kdyby nekdo vedel, urcite dejte vedet. My jsme byli nuceni pouzit Windows software Comarr. Pokud muzu varovat, tak tohle nebrat.


Je to priserne napsane, pada to a maji hroznou podporu: nekam prijedou, neco naklikaj a odjedou . Světově oceněný poskytovatel rezervační technologie na World Travel Awards a ocenění Best Mobile Solution na EyeforTravel Mobile Innovation Awards. Ines Český Krumlov - tvorba a prodej software pro hotely, restaurace, penziony a ubytovny. Hotel software-komplex hotel systems.


Popis hotelového a restauračního systému Agnis.

Nabídka softwarových produktů pro hotely a restaurace. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, . DeCe HOTEL - hotelový systém od DeCe COMPUTERS s. Pokladní software Agnis pro restaurace, penziony a hotely. Implementační program pro PC POS systémy.


Marie Kvapilová - hotelový software České Budějovice - České Budějovice 2. Najrozšírenejší hotelový systém na Slovensku. Systém uľahčí riadenie hotelových služieb, plnenie každodenných úloh na recepcii, sprehľadní evidenciu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.