Prodám regál na hračky

Dynamit na tři tužkové baterie. Lze načasovat na digitálním. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Komody a regály bazar na Sbazar. Poštovné 18- balík do ruky.


Mám kusy, preferuji odběr obou kusů.

Používané rok, ale v moc pěkném stavu. Krásný organizer na hračky Mašinka Tomáš. Prodam regal na hracky , pouzivany, ale nema zadne vady. Krabice v regalu se daji vyndat a slozit.


Malé děti dokážou udělat velký nepořádek. Regál má různě velkých úložných látkových boxů. Boční části regálu jsou dřevěné s růžovým motivem Hello Kitty.


Rozměry regálu : 60cm x 63cm x 30cm.

S příchodom děťátka na svět nastává období neustálého úklidu hraček. Pomůžeme vám ulehčit tenhle úklid praktickým a veselým dětským regálem na hračky zn. Hračky jednoduše sesbíráte a. Bazar Sestavy dětského nábytku - online inzerce věcí pro děti a maminky.


Nejnovější inzeráty v kategorii Sestavy dětského nábytku. Dětský bazar zdarma a bez registrace. Papírová polička na angličáky.


Dobrý den, prodám papírovou poličku na angličáky nebo jiné hračky , ve tvaru ponorkového okna, viz obrázek. Velikost cca 28… Cena: 14- Kč. Posunout inzerát Přidat do oblíbených . Komoda má kovové boky a obsahuje plátěných přepravek o . KOMODAÚLOŽNÝ REGÁL NA HRAČKY Cars. Tato nabídka od prodejce caseyus byla archivována dne 09. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 66Kč.


Prodám dětský regál na hračky v krásném stavu. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Nabízíme úžasné skladovací boxy na hračky. Vše pohodlně do dalšího dne a za dobré ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.