Koupelnová skříňka bazar

Nový nepoužitý koupelnový nábytek. Koupelnová sestava včetně umyvadla a zrcadla. Rozměry: vysoká skříňka : x. Nabízím novou sprchovou vpusť velikosti 1mm. Kč , Vestec levné koupelnové skříňky , mix I.

Německo, skříňky dodáváme ve smontovaném stavu, více. KOUPELNOVÁ SKŘÍŇKA 6Kč , Brno . Kč , Praha Skříňka JAKOB pod umyvadlo, materiál masivní dřevo z bambusu a MDF deska, povrch matný, dvířka a police, barva. Prodám nové nepoužité koupelnové sestavy komplet!


Pěna do koupele 2Kč , Praha Pěna do koupele Luxusní koupel s výtažky z perel a mořských řas. Prodávám z důvodu nového obkladu v koupelně. Materiál: dřevo masiv mango - barvené.


Sloužilo jako výstavní kus.

Poslední foto pouze ilustrativní. Prodej tak, jak je na foto. Levný koupelnový nábytek v I. Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny. Nikdo nepřihazuje, buďte první. Kupte si koupelnu v bazaru za přijatelnou cenu.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Prodám koupelnovou skřínku s umyvadlem a baterií. Závěsná skříňka , - s keramickým umyvadlem na . Hradec Králové, rychnov n. Nábytek do koupelnyTmavě šedá. Aktualizovaný před týdny. Rychvald ( reg.


Karviná). Doporučujeme vidět osobně. Denně vybalujeme nové zboží. Webo stránky aktualizujeme jen 1x týdně.

Maxisleva (rozbaleno) (4). Zobrazit výsledky Zobrazit výsledků . Zboží: skřínka do koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.