Zásobník na papírové ručníky zz

Zásobník na papírové ručníky. Plastový zásobník na papírové ručníky Z-Z zásobník je uzamykatelný ( zvláštní univerzální klíč, pasuje ke všem druhům zásobníků CN ). ZÁSOBNÍK MÁ VADU = NEDRŽÍ ZAVŘENÝ, OTVÍRÁ SE! Vyroben je z bílého plastu.


Modifikátor variant cen.

Prodejní cena se slevou. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Přenosný zásobník na papírové role se středovým odvíjením.


Nástěnný zásobník na papírové ručníky ZZ v rozměru 23x25cm, případně univerzální i pro jiné rozměry a skaldy. Tento startovní balíček obsahuje 1x zásobník, 1roli ručníků a dva dokovací držáky na zeď. Rozměry: šírka 2mm, výška 2mm, hloubka mm.


Nejlevnější varianta zásobníku na ZZ ručníky za super cenu, vhodné do nevytíženého provozu.

Dobrá kvalita za super cenu. Materiál: kvalitní plast ABS, vybaven klíčkem, instalační sada přiložena. Vyobrazení loga se může lišit dle s. Zákazník očekává komplexní službu, která zahrnuje i dodávku zásobníků.


Jedná se o nejprodávanější typ zásobníků. Vhodný do provozů s velkou frekvencí používání. Další produkty v kategorii . Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.


Ručníky papírové skládané . Tork zásobník na skládané papírové ručníky. Klasický - nejrozšířenější varianta. Snadná montáž díky vyrovnávacímu zařízení, které napomáhá správné instalaci.


Dva různé způsoby otevření - klíčkem (pro veřejné prostředí), nebo v neuzamčeném režimu pouze stisknutím zámku. Na centrálním skladě k dodání do hodin. CN zásobník na papírové ručníky ZZ bílý, Papírové ručníky - vše pro gastronomii, stolování, servírování a přípravu pokrmů od společnosti SAHM.


Uvolnění zaseknutého útržku pomocí otočné krytky na boku zásobníku.

Do zásobníku můžete vložit jak ručníky typu Z i C. Je vyrobený z nerezového materiálu a je uzamykatelný. Pokud ne, díky garanci . TORK pro personální hygienu a profesionální úklid veřejných prostor s výrobky ECOLAB, TASKI a CORMEN. ARO Utěrky kuchyňské 2-vrstvé 1x12ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.