Mopy na vytírání podlahy

Mopy a úklidové soupravy. V moderní době se už nikomu nechce ohýbat k vyždímání hadru na podlahu. Pokud i Vy už se u vytírání podlah nechcete zbytečně namáhat, je mop to pravé i pro Vás. Nabízíme pestrou nabídku mopů za skvělé ceny a dodáním do druhého dne.


Vše od značek Vileda, Spontex, Leifheit, Lamart a dalších.

Díky výkonné odstředivce mohou být třásně mopu skoro suché, což je skvělé na dřevěnou podlahu. Nová vylepšená kontrukce . Tvar hlavice a schopnost naklápění pomůže vytřít i rohy. Materiál třásní zachytí nečistoty, což je výhoda i nevýhoda, protože po vytírání v koupelně z něj například delší vlasy dostanete jen velmi obtížně. V našem e-shopu Leifheit-shop. Pořídit můžete třásňový mop nebo mop s vyměnitelnými návleky.


PICOBELLO Cotton Plus XL. Pokud se tedy u vytírání podlah nechcete už namáhat, kupte si u nás mop , se kterým budou tyto domácí práce mnohem .

Vysavač akumulátorový, ohebný kloub praktický při čištění obtížně dosažitelných míst, turbo kartáč zaručující dokonalé výsledky, vysoce výkonný lithium - iontový akumulátor 14. Myčka podlah podlahový mycí stroj, 2vvytírání a vysávání v jednom kroku, . Součástí mopu na podlahu je kýbl a systém pro ždímání samotného mopu. Některé mopy mají teleskopickou rukojeť pro nastavení délky tyče.


Každý výrobce volí mírně odlišné provedení mopů , k dispozici je například mop z mikrovlákna s rotačním systémem nebo třásňový mop. Oproti klasickému vytírání podlahy hadrem . Nakupte kvalitní značkové mopy na podlahu - nabízíme důmyslné systémy pro rychlé vytírání podlah. Používáte na vytírání vaší podlahy mop?


Zastavte se na chvilku a přečtěte si následující fakta. Hojně se používají nejen v domácnostech, ale také při úklidech firem, kanceláří, veřejných budov a bohužel také, což je . Televizní reklama firmy Vileda se snaží diváky přesvědčit, že vytírání podlahy je s mopem této značky zábavnou hrou. Konkurenční mop Suntex na svém obalu zase o zákazníky bojuje sloganem ve slovenštině: Nikdy viac mokré ruky pri umývaní podlahy ! To sice může být pravda, ale výrobci už zákazníky . Kvalitní mop na vytírání podlah je nejlepší pomocník nejen pro profesionální úklid , ale i do domácnosti. V dnešní době, kdy na trhu je k dostání nepřeberné množství cenově dostupných mopů, klasický způsob vytírání podlahy pomoci hadru se jeví jako zastaralý, namáhavý a nepohodlný.


Při vytírání podlah mopem není . Hadry na podlahu , třásňové mopy , ploché mopy , houbové mopy , stěrky na vodu a kbelíky nebo sety.

Celá řada prostředků pro úklid vyrobená z vysoce kvalitních materiálů, které zaručí skvělé výsledky a dlouhou životnost. Některé produkty jsou vybaveny exkluzivním systémem automatického ždímání, obsahují účinná . VYTÍRÁNÍ – dle výrobců, by se měla plovoucí a dřevěná podlahy vytírat téměř suchým hadrem (mopem). Vhodné je mop nebo podlahu lehce navlhčit čistícím prostředkem pomocí jakéhokoli rozprašovače (třeba na květiny) - nejlépe přípravkem na bázi alkoholu přírodních vosků.


Pokud přeci jen chcete vytírat namokro je . Ostatně i při běžném vytírání nedřevěných podlah nechceme čekat dlouhou dobu , než povrch uschne a může se po něm chodit. Ideální je nepoužívat nadměrné množství vody, čistících prostředků i vosků. V tomto testu jsme se zaměřili především na vhodné mopy pro údržbu dřevěných podlah. Navíc mopy a úklidové kbelíky za trvale nejnižší ceny.


Profesionální nářadí na vytírání podlahy , pevné odolné profi držáky mopu Flipper. Pokud máte zájem o jinou barevnou variantu mopu nebo rozměr mopů či držáků mopu . Holky jáký si mám prosím koupit mop na podlahu. Mám klasiku třásňový mop s kbelíkem od Viledy a jsem spokojená.


Leifheit mop Picobello , vytírám plovoučku každou chvíli, je to jediný co mi vydržel , dostanu se s ním všude a je fakt super, mají ho teď v Penny v akci s vědrem za 30-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.