Výrobky z krabice

Zužitkujte staré krabice – nemusíte je vyhazovat a navíc ušetříte. Procvičíte si fantazii a zručnost. Ideální je budovat s dítětem, které se tímto i učí. Pro představu zde máte inspirativních hraček z kartonu. Výroba peněženky z krabice od mléka v rámci Recyklo-kroužku.


Karton je lehčí než dřevo, a proto se vyrábějí kartonové krabice i palety.

Zvolte tuhle lehčí variantu, která vám ulehčí práci i náklady. Podorlická kartonážní s. Disponuje technologiemi pro výrobu velkých krabic. Potřebujete kvalitně, rychle a za dobrou cenu zabalit vaše výrobky ? Hradecká kartonážka nabízí ucelený sortiment přepravních i spotřebitelských obalů z vlnitých lepenek, který tvoří zejména klopové krabice , tvarové výseky, proložky, mřížky a vnitřní vybavení krabic.


Obal vyrobíme podle vašeho návrhu nebo zajistíme . Samostatným odvětvím naší činnosti je výroba kartonových obalů. Vyrábíme kartonové krabice různých rozměrů podle individuálních požadavků na balení nebo podle katalogu FEFCO.

Moderní technologické vybavení našich provozů umožňuje vyhovět klientům v malonákladových sériích již od 1ks až po tisícové kolekce. Vyrábíme krabice , papírové krabice , klopové krabice , krabice s víkem, kartonové obaly a další. Svěřte se do rukou profesionálů ve své profesi.


AKART 1 obalové služby. Specializujeme se na fixaci výrobku uvnitř krabice. Pokud je to pro balení vhodné, snadno zkombinujeme lepenku s dalšími materiály. Umíme vyrobit vnější obal a fixaci tvořenou jedním přířezem vyrobeným na tvarovém výseku. Eliminujeme ruční práci při skládání obalů, nahrazujeme složité tvarové . Naše firma se zabývá výrobou a prodejem obalů, v malých sériích v rozměrech a materiálu dle přání zákazníka.


Jsme schopni vyrobit jakýkoliv tvar krabice dle katalogu obalů pro vlnitou lepenku - FEFCO. Na přání zákazníka potiskujeme krabice sítotiskem. Zajišťujeme přebaly na míru a balení výrobků do fólie.


MASNÉ VÝROBKY Z POPELA Při zrání vpopelu není třeba mnoho podnikat. Místo toho, abyste masné výrobky nechali zrát na vzduchu, můžete je (poté co byly případně v kouři) kvůli dezinfekci postříkat menším množstvím vysokoprocentního alkoholu. Do lepenkové krabice ( krabice od bot s víkem) vložte přesátý dřevěný . Objednejte si krabici v eshopu Rajapack a můžete si být jisti, že Vaše zboží dojde vždy bezpečně do cíle! V našem online velkoobchodě si zaručeně vyberete ideální kartonové obaly a krabičky, které díky svým materiálovým vlastnostem spolehlivě ochrání vaše výrobky : Kartony jsou vyrobeny z pevné vlnité lepenky .

Krabice kulatá 26cm bíl. Kufřík se zipem 30cm ve. Kartonáž TERMIL nabízí malosériovou i velkosériovou výrobu kartonů, kartonových krabic a obalů z vlnitých lepenek dle norem FEFCO nebo dle přání zákazníka. Jsme česká firma s vlastní výrobou kartonových krabic.


Vyrábíme dva základní druhý kartonových krabic: 1) klopové krabice 2) výsekové krabice 1) Kartonové klopové krabice vyrábíme třívrstvé a pětivrstvé. Naše technické možnosti výroby krabic jsou následující: - klopové krabice, mohou mít maximální šířky . NOVINKA - Montážní deska MDZ XL. Uvádíme na trh další variantu pro elektroinstalaci do zateplených fasád: montážní desku do zateplení MDZ XL - obsahující integrovanou krabici určenou především pro svorkování, ale je možné ji použít jako klasickou krabici pod vypínač nebo zásuvku. Z dnešního pohledu je zřejmé, že Brillo Boxes následně ovlivnily minimalismus, v němž se sériovost a průmyslová výroba staly běžnou součástí umělecké praxe, což svědčí o důležitosti této série uměleckých děl.


Už vás nebaví použité žvýkačky nalepené po stolcích, židlích či jiném zařízení vaší provozovny? Tak zkuste vašim zákazníkům nabídnout tento malý kousek papíru určený pro zabalení použité žvýkačky. Jednodílná krabička s univerzálním potiskem na cca 1kusů vizitek. Standardní krabice z e-shopu s dodáním do hodin nebo krabice na zakázku podle Vašeho zadání.


Velikost, forma, barva, text či tisk s logem. Záleží čistě na Vás jaká specifika si určíte pro Vaše obaly na míru: Zrealizujeme pro Vás krabice na zakázku dle Vámi zvolených rozměrů i provedení dle fefco, jako je např. Vybrat si můžete krabice klopové či s víkem, které právě díky odnímatelnému víku přizpůsobíte výšce vašeho výrobku. V případě stabilnějších lehkých artiklů doporučujeme třívrstvé typy, pro křehké a těžké výrobky jsou ideální pětivrstvé bílé krabice. Pro co nejlepší výběr naleznete u každého produktu podrobný popis , . Kartonáž Michálek - zabýváme se výrobou a prodejem kartonových obalů na zakázku.


Naše kartonáž Vám vyrobí přesně takový obal, jaký budete potřebovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.