Domácí sirupy na kašel

Trápí vás nebo vaše dítě nepříjemný kašel ? Zkuste tyto domácí sirupy proti kašli a máte po problému. Pokud i vás trápí neutuchající a protivný kašel , následující recept na domácí tymiánový sirup proti kašli oceníte. Osvědčený a účinný domácí tymiánový sirup vás a vaše blízké otravného kašle spolehlivě zbaví.


Má totiž na rozdíl od většiny kupovaných sirupů na kašel příjemnou chuť. Podzim je v plném proudu a bacili si v tomto období libují.

Není tedy divu, že na každém kroku potkáváte lidi s kapesníkem a rukou před ústy. Protivného kašle se ale můžete snadno zbavit pomocí domácího sirupu. S kašlem nebo virózou nemusíte hned utíkat do lékárny. Za pořádný sirup proti kašli totiž . Kašel se dělí podle různých hledisek do několika skupin, nejčastější je však dělení podle charakteru na suchý kašel , vlhký kašel ( produktivní a neproduktivní) a na dávivý kašel či podle doby trvání kašle na akutní kašel , který trvá méně než tři týdny, a chronický, trvající u dětí déle než čtyři.


Vlhký kašel , ten dokáže člověka pořádně potrápit. Tymiánový sirup Vám však pomůže. Myslím, že většina z nás, když nás začne trápit vlhký kašel , utíká do lékárny a koupí si nějaký ten sirup proti kašli (není asi třeba jmenovat jaký, každý má nějaký svůj oblíbený nebo paní lékárnice ráda poradí).


Je tady podzim tedy čas chřipek a nachlazení.

Tereza vám tentokrát nabídne druhy sirupu, které vás zaručeně postaví na nohy. V tomto článku si ukážeme, jak si vyrobit nejúčinnější domácí lék k léčbě kašle. Dá se říci, že kašel je po sněhu hned druhá věc, na kterou si v souvislosti se zimou vzpomeneme.


Takže pokud máte v průběhu chladných zimních nocí problémy s chřipkou a nachlazením, může pro vás být tento domácí sirup. Na podzim, ale samozřejmě také v zimě a na začátku jara, je jedním z nejčastějších zdravotních problémů kašel. Doprovází více různých neduhů a většina lidí se na něj chystá pečlivou výbavou domácích lékárniček různými reklamou milovanými cucadly, kapadly a stříkadly, které nám hodní lékárníci za nemalý obolus . Unikátní sirup proti kašli vás ohromí nejen rychlostí účinku, ale i surovinou, ze které si ho můžete doma vyrobit. Právě v současných plískanicích se takový sirup doma hodí.


Další fotografie v galerii. Kašel se může stát doslova noční můrou, a to zvláště v případě, . Vodu s cukrem povaříme na mírném plameni minut. Pak odstavíme ze zdroje tepla, přidáme tymián a necháme louhovat až do úplného vychladnutí. Jakmile náš domácí sirup začne vařit, ztlumíme u sporáku oheň a na nějakou chvíli jej tam necháme za neustálého míchání. Po minutách hrnec z ohně úplně sundáme.


Dále váš domácí sirup proti kašli nalijete na pečící papír, posypte cukrem, počkejte až „bonbony“ ztvrdnout a máte své vlastní chutné bonbony proti kašli. Když jsem avizovala, že budu přidávat tento recept na protikašlací sirup , ozvala se mi jedna z vás s tím, že ho už léta používá a že se na něj u nich doma stojí fronta. Docela bych tomu i věřila.


Na tymián totiž nedám dopustit.

Už párkrát mě totiž přesvědčil, že je to bylinkový borec na svém místě, pro kterého . Zastihol vás nepríjemný suchý kašeľ ? Prv, než pobežíte do lekárne po chemický sirup , vyskúšajte tento jednoduchý, no účinný recept. Sirup má velmi příjemnou chuť a skutečně je proti kašli výborný. Slaďoučké sirupy proti kašli jsem milovala už jako dítě. Doma připravený sirup je lepší než chemické přípravky.


Při jeho léčbě se můžete s klidem svěřit do rukou přírodě, sirupy našich babiček totiž fungují i dnes. Výroba cibulového sirupu. A tak mě napadl zlepšovák - nedala by se cibule odšťavnit v odšťavňovači, smíchat s cukrem a po . Přivedeme k varu a povaříme minut. Ještě horký sirup nalijeme do sklenic, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru. Sirup můžeme také nalít do tvořítka na led a nechat zamrazit.


Výhodou je, že jej můžeme rozmrazovat po částech podle potřeby. Budeme tak mít stoprocentní jistotu, že se s ním nic nestane.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.