Symboly na pračce

Mar S pracími symboly se setkáváme na všech druzích oblečení. Abyste si nezničila nové šaty nebo sako, vyplatí se je znát. Přinášíme vám jich téměř padesátku.


Autor: Thinkstockphotos. Rozebírat programy praček a jejich ikony, to nejde.

Každá firma má své vlastní ikony, protože ty nejsou standardizované. Takže na pračce můžete mít vše popsáno slovy, stejně jako jednoduchými ikonkami nebo i složitými obrázky. Vysvětlení naleznete v návodu. Jan Připomínají vám symboly na visačkách oblečení spíše čínské znaky? Nechte si tento jednoduchý tahák po ruce, a budete mít hned jasno.


TIP: Stáhněte si celý tahák v PDF! Umístěte si jej poblíž pračky a už nikdy neuděláte chybu.

K dispozici je vám také ve formě obrázku: . V opačném případě hrozí nebezpečí záplav a popálení horkou vodou. Neotevírejte uzamčené dveře. Dvířka je možno otevřít pár minut po.


Ukazatel rychlosti otáček odstředění b. Symbol otáček odstředění d. Woolmark Company pro praní vlněných oděvů určených pro “praní v pračce ” nebo “ruční praní” za podmínky, že tyto oděvy se budou prát podle pokynů uvedených na visačce a pokynů uvedených v této tabulce programů. Při běžných denních povinnostech však mnohdy nestíháme věnovat patřičnou pozornost symbolům na pračce , a některé užitečné funkce tak ani. Na kterých pračkách je přímo.


Veškeré prádlo na sobě nese informaci o jeho vhodném ošetřování udanou pěti grafickými symboly viz. Praní prádla v pračce při maximální teplotě 95°C a při normálním mechanickém působení. Předpokládáme, ženová pračka bude fungovat jako stoprocentní robot, který umyje a vyčistí všechno sám.


O to spíše, pokud nás prodejci na reklamních letácích přesvědčují, že právě tato mašina je ta nejlepší. Když však doma pračku snů rozbalíme, přichází zmatek. Nakonec se celkem zaradujeme, když se naučíme vůbec . Znak uvedený pod symbolem znamená, že na výrobek takto označený se musí mírně mechanicky působit a nebo působení teploty, vlhkosti, pomocných prostředků ap.

Výrobek se může vyvářet. Při praní v pračce se nevyžaduje zvláštní opatrnost. Mechanické působení, máchání bez kontroly . Perte maximálně na °C. V tomto případě perte v . Neodborná oprava může mít.


Tento symbol na výrobku nebo jeho obalu znamená, že s. Nepokládejte vyprané oděvy na pračce ! Zjišťování spočívá na přitlačení každého rohu pračky a kontrole zda se pračka nepohybuje. Program praní se znovu spustí, když dvířka otevřete a znovu uzavřete. Když na pracovním displeji bliká kontrolka „praní“, pak buď neteče voda nebo je uzavřen kohoutek na přívodu vody. Oct Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.


Mar Někdy bývá sněhová vločka, to je praní na studeno. Stejný znak s tou šipkou je jen vypouštění . Dodržujte pokyny na vi- sačce prádla. Viz tabulku pra- cích programů. Před praním se přesvědčte, že jsou vše- chny kapsy. Uveďte pračku do stavu PAUZY stisknu- tím tlačítka 8. Stiskněte opět tlačítko ke spuštění pro-.


BÁRA Velmi jsem se na ní těšila, celý týden před jsem nemluvila o ničem jiném než, že. Co znamenají symboly na mé pračce ? Pokud si nejste jisti, jaký význam mají symboly na vašem spotřebiči, pomůže vám uživatelská příručka, která byla dodána společně s ním. Nemáte-li svou uživatelskou příručku k dispozici, můžete si ji stáhnout v digitální verzi zde.


Jaké jsou příčiny nepříjemného zápachu z pračky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.