Krém na popraskané paty

Ahoj holky máte některá radu nebo nějaký osvědčený krém na popraskané ( bolavé) paty? Natírám si je každý den, ale škarabání jsem zanedbávala :oops: , vždy jsem je měla hladké a teď je mámzatvrdlé a dělají se mi v nich malinké hluboké prasklinky. Používám krém od Avonu foot . Mě nejvice pomaha Lamisil.


Popraskané paty nemusi byt vubec tim, ze si nohy nemazete, ale muze se jednat o bakterie. Mam to vyzkoušené, prošla jsem různými krémy a krémíčky, ale nikdy nic nezabralo, az na navod doktorky, ze se muze jednat o bakterie nebo kvasinky jsem aplikovala Lamisil.

Obcas se to vrati, zvlašť . Navíc do prasklin se pak postupně dostávají nečistoty, které se časem zanítí a popraskané paty pak bolí o to víc,“ říká Květa Gazdíková. Na foto (zleva): Výživný krém na nohy Minus 41 který zabraňuje praskání pat, cena 1Kč a bílá toaletní vazelína Aromatica k promaštění a změkčení suché kůže, . První výsledky jsou znatelné již po dnech. Scholl Cracked Heel krém na rozpraskané paty ml.


SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Pocit neustálé suchosti, podráždění pokožky, bolest při chůzi a neochota nosit otevřenou obuv kvůli popraskaným chodidlům představují jen část problému. Pohled na takové nohy není moc příjemný a dotek už vůbec .

Krém na rozpraskané paty s keratinem poskytuje aktivní obnovení hrubé, suché a popraskané kůže. Neparfémovaný a rychle se vstřebávající. Značka, Scholl, Specifické zaměření, Rozpraskané paty. Výsledek viditelný za dny.


Použiji na, Chodidla, Forma, Krém. Unikátní složení urey a kyseliny mléčné poskytuje kůži hydrataci, exfoliaci a viditelně zlepšuje i ty nejhlubší a nejsušší praskliny. Velmi účinný krém s ureou, kakaovým máslem, panthenolem a směsí Mineral 4E chrání a zlepšuje stav hrubé a popraskané pokožky. Viditelné zlepšení již za dny †1.


Klinicky a spotřebitelsky testováno. Krém napomáhá hojit popraskané paty , zabraňuje tvorbě nových prasklin, dodává pocit úlevy a svěžesti. Obsahuje unikátní směs močoviny a kyseliny mléčné, poskytuje kůži hydrataci, exfoliaci a viditelně zlepšuje i ty nejhlubší a nejsušší praskliny. Intenzivní krém se rychle vstřebá a má nemastné složení.


Skvěle vám k tomu poslouží nejrůznější krémy určené speciálně k tomuto účelu, ale také čistá vazelína. Platí pro něj totéž co pro krém - promastit nohy, zabalit do igeliťáku a do ponožek. Ten má prý antiseptické a silně hydratační účinky a proto skvěle funguje i na popraskané paty. Mám tento problém snad celou dospělost (asi dědičné, má to i můj otec) a vystřídala a vyzkoušela jsem NAPROSTO VŠECHNO, co kdy bylo k mání.


Až se na trhu objevil krém na popraskané paty od SCHOOL.

Rychle vstřebá a nezanechává mastný film po aplikaci. Plně regeneruje i ty nejzávažnější praskliny během . Krém intenzívne hydratuje a upokojuje suché, poškodené a popraskané päty. Receptúra je kombináciou pantenolu a hyaluronátu sodného s glycerínom.


Táto vyživujúca receptúra nezanecháva lepkavé stopy a rýchlo sa vstrebáva do pokožky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.