Kamna do koupaciho sudu

Externí kamna u koupacího sudu. Materiál - AISI 4nerezová ocel (a 3mm) Vnitřní trubkový rozvohliníkový komín vnitřní teploměr, rošty, tlakový ventil, vypouštěcí ventil. Tento druh ohřívacích kamen umístěný přímo v koupací části horkého sudu , je vysoce efektivní z hlediska přenosu tepla do vody při ohřevu.


Svým umístěním šetří místo v okolí horkého sudu. Průměrná doba vytopení koupacího sudu na 40°C je hodiny (záleží na velikosti sudu a počasí - v zimě se doba vytopení prodlužuje). Dřevěné části koupacího sudu.

Různá barevná provedení dle přání zákazníka. Vhodný také do moderní bytové zástavby a zahradní architektury. Nesrovnatelně vyšší životnost. Všechny dřevěnné komponenty koupacího sudu jsou před montáží ošetřeny biocidními přípravky a nátěrem. Obvodové hranoly a lem jsou ošetřeny na styčných plochách, které po . Celá sada obsahuje 2m komínu se stříškou, nářadí na popel, rošt, víko.


Za let užívání koupacího sudu známe odpovědi na otázky, které by měl znát a zvážit každý, kdo přemýšlí o pořízení koupacího sudu na svou zahradu. Jedině tak, bude užívání.

Naše kamna jsou optimalizována podle velikosti sudu a jsou vybavena cirkulačními profily pro zvýšení účinnosti. Speciální kamna s ocelovým kouřovodem, kterými ohříváme vodu, jsou umístěna přímo v sudu za dřevěným ochranným roštem, anebo mimo něj. Doporučovaná teplota vody je – °C, které se podle velikosti koupacího sudu dosáhne za dvě až dvě a půl hodiny. Nejsladší potěšení je ponořit se do horké , relaxační vany v mrazivém počasí , když všude kolem je bílý sníh a pára stoupá z vody.


Výhoda koupacího sudu s venkovními kamny: 1) Vyšší bezpečnost 2) Menší velikost vany (nevyžaduje zvláštní část pro kamna ) 3) Popel z vnějších kamen se nedostane do vany a voda zůstane . Výrobek je sestaven z dřevěných, plastových, hliníkových a nerezových částí. Mám na skladě rozměry od do metru. Prodám nový dřevěný koupací su průměr 2m. Nabízíme plastové a nerezové vložky do sudu. Součástí topeniště grilovací mřížka.


V základní výbavě tohoto izolovaného sudu naleznete bublinkový masážní systém, automatickou filtraci, izolovaný kryt, ale především řídící jednotku, která ohlídá ohřev i čistotu vody. Kamna do koupaciho sudu. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Postupně se i na českém trhu sud dostává do podvědomí široké veřejnosti.


Vnější dřevěná část koupacího sudu je opatřena speciálními napouštěcími nátěry, které chrání dřevo proti vlivu povětrnosti. Síla stěn koupacího sudu je 28mm. Doporučujeme začít s topením až po napuštění vody do kádě.

Koupací sud s plastovou vložkou nepotřebuje žádnou. Topit v dolní třetině kamen a nechat škvíru pro proudění vzduchu. Nápovědou vám může být komín, jenž vede do útrob koupacího sudu. Vytápění je zajištěno kamny na dřevo.


Ty dokážou vodu ohřát během několika hodin a dlouhému koupání v horké . Ideální je naložit Vás do sudu , přesněji naložit Vás a Vaše přátele na konci dne do vyhřátého koupacího sudu. Vodu v sudu neboli koupací kádi ohřívají kamna , která jsou nejčastěji vnitřní, tj. Postupem doby začínají HOT TUBs pronikat směrem na jih, takže se postupem času dostaly až k nám do Čech.


Pro pohodové venkovní koupání nebo relaxaci totiž není nutné. Pobyt v sudu je navíc společenská záležitost - koupat se můžete podle velikosti sudu ve - lidech - ideální jako překvapení na domácí party. Vodu v koupacím sudu ohřívají kamna na dřevo umístěná uvnitř či vně kádě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.