Policové systémy na zeď

KONZOLE, POLICE A HÁKY NA ZEĎ Kromě kompletního sortimentu regálového systému nabízíme také téměř druhů policových konzolí a klipů, díky kterým na zeď esteticky i funkčně připevníte různé dřevěné či skleněné police. Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší ceny. Police s místem na cokoli. Do našich policových dílů se vejde spousta věcí od krásných předmětů, které si chcete vystavit, po nezbytnosti, o kterých potřebujete mít přehled.


K dostání jsou v různých stylech a velikostech, aby ladily s vaším stylem a vašimi potřebami.

Některé mají vzadu prostor na kabely, takže v nich můžete . Regály a regálové systémy do domácnosti, kvalitní a levné regály kovona, regály ostrava Kovové regály a regálové systémy , regálové systémy do skladu. U každého zboží si můžete zjistit. Jednoduchá, dobře vypadající, s dostatečnou nosností, taková by měla být polička na zeď.


V naší nabídce si vyberete nejen z velkého množství barev, ale také tvarů nebo typu provedení. K dispozici jsou totiž nejen jednoduché poličky pro odkládání předmětů v jedné nebo dvou úrovních, ale také složitější policové panely . Naplňovat interiéry elegancí nás baví.

Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry. Dílenské konzoly k upevnění na zeď , pevné, stavitelné, sklopné konzoly, nebo konzoly upravené pro velkou zátěž. Konzoly na zeď jsou vhodné nejen do dílen, ale také do skladů a domácností.


Protože systém HettRack od firmy Hettich lze zakomponovat i do obytných místností jako součást architektonického řešení prostoru. Působí přehledně vzdušně a jeho výhody jsou zřejmé. Kolejnice na stěně – nejrychlejší policová stěna. Tyto police se uplatní skutečně všude v interiéru. Výrobce naši fantazii v podstatě v . Regály i police najdou uplatnění v každé domácnosti.


Mohou být nejen skvělým designovým doplňkem, ale zároveň i pomáhají rozšířit velikost odkládacích ploch a maximálně tak využít prostor v každém bytě. Když už vám dochází místo na. Samozřejmě, novou obývací stěnu si nepořizujete každý den, ale proč kvůli nové obývací stěně vyhazovat i svůj oblíbený odkládací prostor na knížky, staré desky a další sběratelské kousky?


Regálové systémy do každého prostoru, skladové policové regály kovové, drátěné, plastové nebo dřevěné. Podle použití nabízíme regály kancelářské, regály na pneumatiky, regály se šikmými policemi, regály na sudy, konzolové a paletové regály atd. Pakliže zavěsíme na stěnu policový systém , popřípadě k ní připevníme rozměrnější policový systém , či regál, učiníme tím interiér vzdušnějším a světlejším.

Námi nabízený regálový systém je vhodným řešením pro firemní i domácí dílnu, garáž, sklad - ale i interiér. Nosné konzole lze upevnit s pomocí optimálně zvolených kotevních prvků na zeď z jakéhokoliv materiálu. V regálu můžete skladovat nejrůznější věcí, od zahradních potřeb přes dílenské nářadí až po pneu , barvy či . Lze je demontovat a přeinstalovat na nové místo s minimálním úsilím. Regály vynikají svojí kvalitou, trvanlivostí a nosností. Splňují vysoké nároky na skladování a pracovní prostory veřejných prostorách.


Vyberte si novou součást vašeho interiéru, v klidu doma prohlédněte zboží z nabídky – policové systémy na zeď SCONTO. Líbí se vám více decentní barvy nebo odvážnější? Všimli jste si, jak moc poslední dobou letí elegantní policové systémy na zeď SCONTO?


Pro vše, co musí být po ruce nebo co je třeba na delší dobu uložit, se policové systémy. V obytných místnostech, kde potřebujete . Tam, kde není možné umístit regál až na zem, přijde ke slovu policový systém. Ten však již z principu vyžaduje složitější montáž a bude nutné přistoupit k vrtání do zdi.


Jednotlivé nosné konzole lze upevnit s pomocí optimálně zvolených kotevních prvků na zeď z jakéhokoliv materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.