Myčka philco návod

Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Můžete si zvolit z nabídky mnoha programů, podle momentální potřeby. Volně stojící myčky Philco garantují prvotřídní výsledky mytí až 12ti sad nádobí.


Funkce Aqua stop hlídá, aby z pračky neunikla voda tím, že zastaví přívod vody do myčky umístěný na přívodní hadici. Bohaté programové vybavení zajistí perfektní záři vašeho nádobí.

Elegantní nerezová myčka nádobí Philco PDP Vám kvalitně umyje nádobí v poměrně krátkém čase. Zvlášť vhodným programem je minutový při teplotě °C. Její přední vlastnosti jsou: velmi tichý chod dB, snadné ovládání a přehledný . Automatický program, intenzivní program, ekonomický program, rychlý program, odložený start a mnoho dalších nezbytných pomocníků zajistí nekompromisní čistotu vašeho nádobí. Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Pokud není jasně vyznačeno, např.


Používejte pouze mycí prostředky určené myčky na nádobí.

Nemyjte v myčce plastové předměty, pokud nejsou výrobcem označené jako vhodné do myčky nádobí apod. Myčka Philco Svelta DWN 38LX návod. Dobrý den, mi byla mi přenechána tato myčka na nádobí, bohužel již k tomu není návod. Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl.


The Aqua Stop feature guards against water leakage from the dishwasher by stopping the flow of water at the inlet valve on the water hose. Katalog návodů Naši partneři Napište nám. Zkontrolujte, zda plastové části jsou teplovzdorné před mytím v myčce na nádobí. Tento spotřebič mohou používat děti . Do testu myček byly vybrány nejrozšířenější volně stojící modely o šířce cm. I mezi levnými myčkami na nádobí se dají najít dobré kousky.


Elegantní bílá myčka nádobí Philco PDP Vám kvalitně umyje nádobí v poměrně krátkém čase. Zkusila bych najít návod přímo tvého typu myčky na netu :nevim:. Přípravek dej do myčky podle návodu -bez nádobí, dej na nejvyšší teplotu.


Ahoj všem, potřebuji poradit. Koupila jsem si poprvé myčku , ale nedočkavostí jsem jí pustila bez podrobného přeštudování návodu.

Nenapustila jsem do ní vodu a pak nedala sůl… sice se spustila, ale po dvou hodinách jsem zjistila, že se nic neumylo. Už jsem si návod přečetla, . Nabízíme však ještě víc! Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě. Avvio del programma n°a 70°.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jsme autorizovaným prodejcem značky Philco. Myčky nádobí - návod philco dwn 4 inzerce.


Dobrý den, zajímá mne délka napájecího kabelu a dále délka přívodní a vypouštěcí hadice a kde jsou jejich konce na pračce umístěny. V návodu se píše,že je nevhodný prodlužovací kabel,ale předělávat zásuvku. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.


Díky kombinaci mikrovlnného ohřevu (7W) a výkonného grilu (9W) dokáže připravit každý pokrm. Devět automatických programů vytvořených pro jednotlivé typy jídel vám ušetří čas spojený s nastavováním trouby. Jestli je to ještě aktuální, můžete si tu mojí odvést (Průhonice).


Záruka se vztahuje na poruchy a závady vzniklé v průběhu záruční doby chybou . Tak za týden jí vyvezu do sběrného dvora.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.