Etikety na víno šablona

Dobrý den, u nás najdete i etikety na víno , děláme i přímo na míru na přání zákazníka. Více informací najdete na našem webu, který mám zde v podpisu, ale přidávám i ukázku některých etiket. Tisk - etikety na víno a flaše.


Vhodné i jako etikety na svatební víno​​. Vytvorte si vlastnú etiketu na sprehľadnenie zaváracích fliaš. Návrh vytlačíte a môžete nalepiť.

Praktické pre každú šikovnú ženu. Dárková vína s originální etiketou s vlastní fotografií, textem, logem. Původní etiketa na víno se sundá a nalepíme Vaši etiketu, takže obdržíte už hotový dárek.


Navrhneme a vyrobíme vám firemní etikety na víno , nebo doporučíme nevhodnější způsob umístění loga na láhev. Vyrábíme také samolepící medaile nebo záklopky z logem. Vytvořte si design vlastní etikety na víno nebo láhev. Vám pošleme PDF ci EPS soubor do kterého si pak můžete vkládat obrázky atp.


Chcete hosty obdarovat svatebním vínem? Potom si můžete nechat vytisknout samolepící etikety na svatební víno.

This Pin was discovered by Jiřina Marta. Etikety bývají většinou tištěné na matné . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jelikoţ tato práce je reálným projektem je třeba respektovat poţadavky . Láhve s vínem se mohou lišit - drahé víno může obsahovat klasický serif, který by pomohl ospravedlnit cenu, nebo nové víno na bloku by mohlo používat moderní typ desky, jako na této moderní šabloně štítků, aby oslovil mladší spotřebitele. Při navrhování obalů vyzkoušejte . Profesionálna a rýchla online tlač nálepiek a etikiet s dopravou po celej SR.


Spoľahnite sa na kvalitu Ševt a vytlačte si nálepky a etikety ešte dnes! Na internete som náhodne natrafila na tento ONLINE vyrábač etikiet na zaváracie fľašky. S troškou vašej fantázie si môžete takto vyt.


Jednoduchý ale profesionální a praktický program, který vyřeší všechny Vaše požadavky na správné rozmístění a nastavení tisku etiket. Program má intuitivní ovládání. Podporuje šablony řad etiket Planet, ale je také možné definovat vlastní rozměry etiket a jejich rozmístění.


Velice důležité pro zpravování etikety je volba materiálu, na který se etikety tisknou. Firstclass kvalita, možnosť nahrať vlastný návrh, online editor, návrh od grafika zdarma. Připravujete svatbu nebo rodinnou oslavu a rádi byste si vyzdobili lahve Vašimi vlastními vignetami? Na naší stránce si etikety jednoduše vyrobíte.


Tiskneme samolepící etikety na svatební víno nebo i jakoukoliv jinou etiketu.

Používáme samolepící papír se splitem určený pro lepení na skleněné lahve. Lze též vyrobit etikety jiné velikosti. Objednání nestandardních rozměrů je možné pouze e-mailem.


Reklamní fotografie - Vintage sýrový talíř šablona umístěna na staré papírové pozadí. Skvělé pro trhy, obchody s potravinami, organických obchodů, design etikety potravin. Textil podložte nesavou podložkou, aby se zabránilo propití barev na rubovou stranu. Barvy nanášejte houbičkou nebo tupovacím štětcem, Savo jemným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.