Konzole na záclony a závěsy

Najděte vhodné tyče a kolejnice na své záclony a závěsy. Garnýže lze u nás nakoupit v mnoha různých designových provedeních a barvách. Garniže nabízíme v jednotyčovém a dvoutyčovém provedení. Jednořadé garnýže (záclonové tyče) slouží hlavně na věšení záclon.


Dvouřadé garnýže můžete využít k zavěšení záclony i závěsu. Zvolit si můžete i vhodný barevný odstín, který bude ladit s Vaším interiérem - při garnýží s galvanickou úpravou máte na výběr z.

Jistě, slabá tyč dlouhá dva metry je užitečná pouze pro zavěšení lehké záclony těžký závěs by ji prohnul. Proto by při výběru konkrétního systému mělo být přihlédnuto k síle, respektive hmotnosti textilie, ale také třeba k tomu, jak často se bude konzole používat. Zda se chystáte závěsem denně zatemňovat . Záclony a rolety dodávají oknům jejich kouzlo, dokáží zútulnit i ten nejstudenější prostor. Neberte tedy jejich nákup na lehkou váhu. Z velké části záleží právě na nich, jak se doma budete cítit.


V JYSKu najdete záclony a závěsy , které jsou již připravené k pověšení. Dále nabízíme rolety a doplňky, které vaše okna pěkně . Garnýže kovové, plastové v různých barvách a provedeních k oživení vašich oken!

Prodáváme garnýže dřevěné, kovové, kolejnicové, hliníkové i plastové. Dále záclony , závěsy , látky, povlečení, prostěradla, deky, koberce, lůžkoviny, galanterii a mnoho dalších bytových doplňků. Moderní závěsy a panelové závěsy můžete většinou umístit docela snadno – na klasické závěsové tyče, které už samy o sobě upoutají pozornost, nebo na speciální kolejničky na závěsy.


Ať už elegantní kulaté tyče, decentní vitrážové tyče nebo kolejnice na závěsy s garnýžemi: Hezké závěsné systémy pro vaši okenní . Moderní závěsy a záclony na šikmé, trojúhelníkové a atypické okno namontujeme včetně garnyží, ovládání řetízkem, elektrické ovládání garnyží, šítí bytového textilu do tvaru okna. Nejen typ látky zavěšené kolem oken, ale i její barva a vzor někdy rozhodnou o podobě a druhu záclonové tyče či garnýže. Možná proto je jejich nabídka na trhu tak pestrá.


Pro lehké látky a záclonky jsou vhodné lankové garnýže, těžké závěsy zase zavěsíme na kovové tyče s noblesní koncovkou. Záclovnové tyče a garnýže pomohou vybavit každý pokoj - vyberte si k nim rovnou také záclony a závěsy v prodejnách a eshopu kika. Závěsy a zastínění si v kika můžete vybírat ze stovek modelů. Vyberte si jak kompletní garnýže, tak samostatné nosníky, koncovky aj.


Našli jsme konzole na zaclony › Zboží. Již dávno pominuly doby, kdy byly tyto záclonové konzole jen nevzhledné dřevěné desky, nutné k zavěšení záclon a závěsů. Garnýží je míněna nejčastěji tyč na zavěšení záclon a závěsů. Někdy se také používá označení záclonová konzola. Její bednění, tedy zakrytí, aby nebyl mechanismus uchycení záclony na tyč vidět, se jako „pelmet“ stalo v průběhu staletí velmi zdobným prvkem interiérového vybavení.


Dnes se příliš nepoužívá, ale například . Můžete si pořídit samostatnou jednu konzolu , nebo dvojkonzolu pro záclony a závěsy současně. Obě udrží na stěně jedny držáky.

V případě těchto garnýží ale myslete na to, že uchycení ke stěně bude bránit pojezdu kroužků záclony po celé délce tyče. Navíc pokud máte širší okno a držáky příliš daleko od sebe, často se u. Závěs jezdí na žabkách uvnitř té kolejnice, takže ven není ten systém uchycení vůbec vidět, vypadá to jednoduše a elegantně, tak jak jsem chtěla, nemám ráda výrazné dřevěné garnyže. Jedeme teda bez záclon jenom na závěsy po stranách , které plní spíš ozdobnou funkci (na stínění máme žaluzie), ale jde koupit . Utažením šroubků v konzole tyč zajistíme, aby neprokluzovala.


Trh nabízí paletu variant závěsných tyčí a doplňků. Vybírat můžeme z mořeného, leštěného či lakovaného dřeva, různě upravených . Hledáte tyče na záclony ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.