Stany výprodej

Nejprodávanější stany výprodej. Akce a výprodeje v kategorii Stany. Vybírejte si z nabídek Stany ve slevě za akční ceny. Super ceny a dodání do hodin.


Od jednoduchých stanů pro nenáročné turisty nebo festivalové fandy, až po nadstandardní pohodlné tunelové stany se ložnicemi pro lidí, ve kterých můžete pobývat celé léto – široká nabídka stanů pro všechny kempaře, turisty, rybáře, skauty a kamarády táborových ohňů. Při výběru stanu se zaměřte nejprve na finance, .

Stany , nabízené za výprodejové ceny ve vybraných českých online obchodech, pořídíte již od 3Kč (akce, levně, výprodej ). Přehled zboží s největší slevou. Nejoblíbenějšími výprodejovými modely jsou v současné době modely Hannah Kannu, Hannah North. Doporučujeme také rodinné stany značky Cavery což je . Nakupte stany a další značkové zboží.


Výprodej vystavených stanů - sleva až ! Většinu vystavených stanů získáte se slevou z původní ceny. Pouze vystavené stany MSR a Terra Nova nabízíme se slevou. Jde o konečnou slevu, která bude platit od.

Lehký stan Holt od české značky Loap, který se skvěle hodí na cesty s kolem, lehčí turistiku a kempování. Odolná konstrukce vás nezradí ani při špatném počasí. Největší ze série přístřešků Day . Lehký jednoplášťový stan o celkové váze kg je ideální pro příležitostné přespání až pro osoby například při cykloturistice.


IHNED k odeslání, u Vás již 27. Dostupnost na výdejnách. Následně si jej budete moci s paragonem . Chystáte se o prázdninách pod stan ? Není nad volný čas strávený v přírodě s rodinou a kamarády. A pro děti připravíte nezapomenutelný zážitek. Teď máte jedinečnou šanci doplnit si vaše camping výbavení.


Připravili jsme pro vás širokou nabídku stanů , spacáků, karimatek, vařičů, nádobí a dalšího potřebného. Levněji stan nebo samonafukovací karimatku již nekoupíte. Výstava stanů v Praze Letňanech, což každoročně znamená výprodej vystavených stanů a karimatek se slevou až.


VÝPRODEJ VYSTAVENÝCH STANŮ A KARIMATEK SE SLEVOU AŽ. Stejně jako každý rok i letos vyprodáváme vystavené . Vyvýšená integrovaná podlážka umožní halu dokonale uzavřít před nepohodou venku, velké okno zajišťuje dostatek světla. Předtvarované tyče pro větší stabilitu a snadnou stavbu.


Samonosný ultralehký stan s hmotností jen kg pro osoby z nehořlavého materiálu, s duralovou konstrukcí s radiálními spojkami pro snadnou stavbu a maximální užitný prostor.

Nové radiální spojky prutů výrazně odlehčují stan ( využívá méně prutů ), zvětšují vnitřní prostor a zpevňují konstrukci stanu. Velmi prostorný a dostatečně lehký tunelový stan. Coleman stan Caucasus výst. Lomená konstrukcezvětšuje výšku stanu a zároveň zvyšuje odolnost konstrukce proti větru a dešti.


Pokud si chcete koupit kvalitní stan, ale nechcete utratit moc peněz, podívejte se na náš web do sekce levné stany výprodej. Zajisté si z našeho velkého množství stanů vyberete ten správný. Máte vybrané filtry: vyprodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.