Rohové jídelní sedací soupravy

Rohové lavice do kuchyně. Kvalitní rohové lavice a jídelní rohové sety. Potřebujete jídelní sestavu, ale máte málo místa?


Nabízíme rohové jídelní sety, které optimálně využijí prostor vaší kuchyně či jídelny. Při výběru nové rohové jídelní sestavy se můžete rozhodnout ze dvou.

Hledáte rohová jídelní lavice? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Využijte prázdný roh v kuchyni elegantně a účelně pomocí rohového jídelního setu a rohové lavice. U nás si k nim vyberete moření, dezén i čalounění. A navíc s dopravou ZDARMA!


Prodáváme veškerý sortiment nábytku, sedací soupravy , dětský nábytek, obývací stěny, ložnice, kuchyňské linky, jídelní sestavy, židle a stoly, ratanový a masivní nábytek, prodáváme elektrospotřebiče a podlahové krytiny. Jsme prodejci, ale rovněž nábytek vyrábíme a kompletujeme.

Tato lavice patří do kategorie rohové sety do kuchyně z masivu. Jídelní kouty velké, menší, moderní i tradiční. Tato rohová sedací souprava je výborným řešením do menších kuchyní. Základní dělení vychází z toho, kde chcete jídelní set umístit, tedy na klasické a rohové.


Trek U, rozkládací, s ÚP, pravá, kůže Advantage bílá, doprava zdarma. Pro větší kuchyně se dozajista osvědčí rohové jídelní soupravy , které svým majitelům dopřejí více místa pro konzumaci jídla. Při výrobě Lavic nelze dodržet návaznost pruhů u pruhovaných látek použitých na opěrnou a sedací část, proto je vhodné kombinovat látku se vzorem na opěrní. Bohatý výběr jídelních setů za akční ceny. Sety mají moderní desing, pro každý jídelní set je možné volit z širokého výběru potahových látek a odstínů dřeva.


V naší nabídce naleznete rohové jídelní sety, které vám nabízejí pohodlí, odolnost i bohatou nabídku různých stylů. Lavice dřevěná rohová , sedák i opěrák polstrované ,s úložným prostorem. Je možné používat jako samostatný výrobek aneb k. Pěkná dřevěná rohová jídelní lavice do kuchyně, vyrobena z masivního dřeva . Levné sedací soupravy Rozkládací sedací soupravy Sedací soupravy S úložným prostorem Omyvatelné sedací soupravy Moderní sedací soupravy Malé sedací soupravy Opěrky hlavy a záhlavníky Retro.


Kuchyňská rohová lavice AKT-001. Možnost výběru odstínu dřeva.

Ale dále také na ratanový nábytek, jídelní sety a nábytek do dětského pokoje. Nezapomeňmě taky na krásnou moderní kuchyňskou linku, kde kromě krásy a moderního designu je velikou výhodou, . Objevte moderní rohové lavice do jídelny! Levné i luxusní rohové sedací soupravy a sedačky do.


Velmi elegantní je jídelní set pro osob Zikmund. Tento kuchyňský nábytek je vyrobený z masivu buku, židle mají polstrovanou opěrnou i sedací část a jsou čalouněné kvalitní potahovou látkou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.