Sprinklerové hlavice cena

PROTI POŽÁRNÍ ZABEZPEČENÍ S AUTOMATICKÝMI SPRINKLERY A ZAŘÍZENÍM. Ochrana sprinklery je v těchto a mnoha dalších případšch nejúčinnějším protipožárním opatřením, které odpovídajícím způsobem zoheldňují příslušné normy. Sestává z vodního zdroje, čerpacího zařízení, potrubních rozvodů, mokrých řídicích ventilů, poplachového a monitorovacího zařízení a rozváděcího potrubí se sprinklerovými hlavicemi.


V potrubí mezi ventilovou stanicí a sprinklerovými hlavicemi je udržován konstantní tlak . Výhodou rovněž je, že k otevření hlavice dojde pouze v místě zvýšení teploty, takže následné škody způsobené vodou jsou minimalizovány. Dlouhodobé statistiky prokazují, že 70 .

V zahraničí, zejména v USA jsou sprinklery instalovány také do rodiných domů. Zařízení je maximálně zjednodušené, používá se potrubí z plastu (plast odolný požáru). Cena za jištěnou plochu objektu je přibližně stejná jako cena za koberec na této ploše.


SHZ je napojeno na vodovod. Smyslem domácích sprinklerů je . V místě požáru dochází v vývinu tepla, které se hromadí pod střechou objektu ( stropem místnosti), kde jsou vedeny sprinklerové soustavy s osazenými sprinklerovými hlavicemi. Po dosažení stanovené mezné teploty vzduchu pod stropem dojde k samočinnému otevření sprinklerové hlavice a následnému výtoku vody.


Princip funkce je zrovna tak jednoduchý jako spolehlivý. Uzavřená vodou naplněná potrubní siť pod stropem všech chráněných stavebních částí a na ní jsou rozmístěny uzavřené sprinklerové hlavice.

Kombinace hasícího přístroje a automatického stabilního hasicího zařízení za příznivou cenu. Zvlášť vhodný pro provozy, kde není trvalý požární dozor. Při sejmutí z držáku funguje jako běžný pěnový hasicí přístroj. Zavěšen na stěně, při požáru automaticky reaguje vestavěná sprinklerová hlavice a hasí vybraný prostor.


Typy sprinklerových hlavic. Hlavice se umisťují pod strop, nebo střechu, kde dochází k akumulaci tepla. Nejčastějším typem, který používáme v požární ochraně budov je však typ se skleněnou baňkou.


Kromě toho však nabízíme . Aplikace sprinklerových hlavic , Aplikace sprinklerových hlavic. Prodám různé, železné,použité,tesařské kramle. Nejlépe v celku , dám množstevní slevu.


Jedná se o automatický rozstřik vody ze „ sprinklerových hlavic “ nad místem vzniklého požáru. Cena komplexního funkčního sprinklerového zařízení je však dosti vysoká a velmi hrubým odhadem představuje náklad . K aktivácii sprinklerového zariadenia dochádza nárastom teploty dôsledkom požiaru a aktivácii tepelnej poistky sprinklerovej hlavice. Po aktivácii tepelnej poistky dochádza k výstreku vody nad ohniskom požiaru, teda pri hasení a lokalizácii požiaru sa aktivujú len sprinklerové hlavice v mieste horenia, prípadne v jeho . Pozostáva z rozvodnej potrubnej siete trvalo pripojenej k stavebným konštrukciám, ventilovej stanice a sprchových hlavíc , ktoré sú v istených požiarnych úsekoch pevne pripojené k rozvodnému potrubiu. Potrubná sieť so sprchovými hlavicami je napojená na vodný zdroj.


Zo sprchových hlavíc pri požiari vyteká vo forme . K8chrom plus rozeta ks. V dnešní době, kdy cena majetku fyzických i právnických osob narůstá, je potřeba věnovat pozornost jeho ochraně. V současnosti jedno z nejrozšířenějších a nejspolehlivějších stabilních hasicích zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.