Marcipánové figurky eshop

Marcipánové svatební figurky cca500g. Tato figurka byla vyrobena na přání zákazníka. Zakázková výroba 3-prac. Prodáváme jedlé dekorace na dorty.


Figurky jsou české výroby, ručně vyráběné a mají lahodnou marschmallow příchuť. Ještěr - různé barvy - marcipánová figurka na dort.

MARCIPÁNOVÉ FIGURKY ESHOP. V nabídce našeho eshopu najdete marcipánové figurky vyráběné z pravého marcipánu vynikající chuti a krásného provedení. V našem e -shopu najdete nejširší nabídku postaviček z pravého marcipánu.


Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení. Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek. Všechny marcipánové figurky jsou ručně formované nebo ručně modelované, láskyplně vymalované a balené. Nabízíme marcipánové figurky vyrobené z pravého mandlového marcipánu a barvené přírodními barvivy.


Tyto figurky jsou vhodné na zdobení slavnostního dortu či jen tak pro radost, třeba jako dárek někomu blízkému.

Všechny figurky jsou hygienicky baleny v celofánovém sáčku. Eshop s pravým marcipánem a marcipánovými figurkami. Prodej marcipánu za výhodné ceny v prvotřídní kvalitě. Nabídka našeho marcipánového zboží je opravdu veliká. K dispozici máte jak klasickou marcipánovou hmotu pro tvoření figurek a zdobení cukrářských výrobků, tak již hotové marcipánové figurky a ozdoby.


Vše z německého marcipánu. Nepoužíváme barviva, která mohou nepříznivě ovlivnit činnost a pozornost a tak naše figurky můžete doporučit i dětem. V našem sortimentu najdete marcipánové figurky ke všem možným příležitostem, i jen tak pro radost. Navštívit e - shop ico order . Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Klidně pište Vaše dotazy - můžete použít online chat, e. I zde používáme vysoce kvalitní marcipán s obsahem mandlí. Figurky tvarujeme ručně a pro jejich zdobení používáme barvivo na přírodní bázi.


Při výběru dortů můžete sáhnout k některému z osvědčených motivů, nebo zapojit i vlastní fantazii. Určitě Vám vyjdeme vstříc. Takový dort nejen chutná, ale i potěší, protože obdarovaný uvidí, že na něj myslíte a víte o jeho zálibách a koníčcích.

Vyzkoušejte náš internetový obchod a objednejte si naše zboží z pohodlí Vašeho domova! Naleznete v něm širokou nabídku ručně modelovaných figurek a. Vyrábíme a dodáváme figurky a ozdoby z mandlového marcipánu, z mléčné a kokosové modelovací hmoty a další cukrářské suroviny a polotovary do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.