Penam fit den večerní chlebík

Penam přichází se skvělou novinkou. Svým unikátním složením zapadá do dietního konceptu tzv. Ten spočívá ve snížení příjmu sacharidů a zvýšení přísunu bílkovin, které jsou pro tělo mimo jiné . Díky tomu jsou tak chutné a šťavnaté.


Výrobek může obsahovat stopy jiných . Jeho hlavní předností má být vysoký obsah bílkovin a naopak málo sacharidů, neboli pečivo vhodné ke konzumaci večer.

Večerní chlebík od PENAMu. Upřímně nevím, proč svoji novinku nazvali chlebíkem, proč to není . Skládá se ze sójového šrotu, lněných semenek, slunečnicových semínek, sójové mouky, pšeničné celozrnné mouky, pšeničných otrub, jablečné vlákniny, droždí, sezamových semínek, jedlé soli, pražené ječné sladové mouky, pitné vody a droždí. Rádi si dopřejete večer něco dobrého, ale bojíte se, abyste nenabírali přebytečná kila? Novinku podpoří inzerce v tisku, bannery a soutěže v rámci ženských online lifestyle magazínů, podpora v místě prodeje a speciální online projekty nebo . Milé dámy, čas dovolených teprve doznívá, ale pro většinu z nás už začal běžný pracovní režim, kdy je toho třeba zvládnout o dost více. Další slevy chleba na Kupi.


Ten si můžete dát bez obav i večer.

V celém světě je stále aktuální tzv. Pečivu, obzvlášť tomu celozrnnému a žitnému, se nijak nevyhýbám, ani večer ne - ale občas ráda zkusím i něco nového, a proteinové chleby jsem si často kupovala ve Vídni. Fit den - večerní chlebík ? Patříme k předním pekárenským výrobcům ve střední Evropě.


Feb chleba penam Dali jste si do nového roku předsevzetí týkající se zdravé stravy, hubnutí a pohybu? Chcete zhubnout nějaké to kilíčko, a proto nyní úzkostlivě dbáte o svůj jídelníček? Poprvé jsem o něm zaslechla v obchodě , kdy manželský pár po mém boku vzdychal, že ho nemají a jaký jiný tedy mají koupit.


Všimla jsem si i prazdného regálu a cenovky 31. Uvařené a vychladlé maso umeleme spolu s oříšky. Papriku a rajčata nakrájíme na kostičky. Mají vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a hodně vlákniny. Můžete je chroupat kdykoliv a kdekoliv.


Možná byste čekali znovu uzavíratelný obal, ale . Ten se svým složením ale od ostatních pekařských výrobků liší v mnoha ohledech, zejména vysokým obsahem bílkovin a . Chleba je vysoký, krásně nakynutý, na řezu pórovitý a okatý semínky i zbytky zrníček, které nás zároveň nutí každé sousto lépe rozkousat. První rozpis surovin a postup je pro chleba bez kvásku, pečený v pekárně, druhý rozpis je na tentýž chleba , ale kynutý pouze kváskem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.