Hliníkové cedule

Chcete za své peníze dostat cedule , které opravdu vydrží? Všechny cedule z eloxovaného hliníku jsou exteriérové a extrémně odolné proti povětrnostním vlivům a vandalům. Navíc se nejedná o kov, který by byl vyhledáván mezi zloději kovů.


Vyrobíme Vám hliníkovou cedulku dle vašeho přání. Nabízíme výrobu reklamních a informačních cedulí v provedení - plastové cedule a hliníkové cedule. Standardně garantujeme minimální letou životnost v exteriéru.

Nabízíme leštěné a broušené povrchy nebo eloxované barevné povrchy (černé, zlaté, imitace nerezu apod.). Tento lehký materiál je vhodný pro vnitřní i venkovní použití, UV odolné barvy neblednou a hliník nekoroduje. Hliníkové cedule je možné kašírovat nebo použít přímý potisk. Na zakázku vyrábíme také hliníkové a plechové cedule , výrobní štítky aj.


Tisk barev a laků na kovy ( hliníkové cedule , mosazné cedule, nerez cedule), plastové desky, folie. Potisk plastů a kovů do formátu plochy Ba tloušťky mm. Výhody UV barev aplikovaných na štítky. Pro svou vysokou odolnost, barevnou stálost a výhodnou cenu ve značné míře nahradily mosazné cedule.


Vyrytou grafiku a text lze podle přání zabarvit.

Mosazné cedule z lakované a patinované mosazi. Inzerát Na míru vyrobené cedule na hliníkové tyči, v hlavním městě Praha, cena 7Kč, od Bartakna Sbazar. Slouží pro orientaci, navigaci nebo reklamní sdělení v exteriéru, či interiéru. Cedule z vícevrstvých plastů a akrylátů.


Nejčastěji bývají umístěny na veřejných, frekventovaných místech a jejich hlavním úkolem je oslovit širokou veřejnost nápaditým vzhledem. Jsou vhodné pro dlouhodobé reklamní kampaně. Tento sortiment vyrábíme ze speciálních i standardních profilů. Plně se přizpůsobujeme požadavkům zákazníka.


Reklamní cedule a poutače. Kotvení , rozměry a celkové provedení je konzultováno se zákazníkem. Konstrukci po výrobě lakujeme ve vlastní . Proto na venkovní cedule větších rozměrů preferujeme sendvičové desky typu Dibond ( hliníkové sendvičové desky tvoří polyetylenové jádro oboustranně kryté lakovaným plechem z hliníku tloušťky mm), které jsou pevné, nevlní se vlivem tepla a jsou vícenásobně použitelné.


Pro krádkodobé jednorázové použití v . Chtěli bychom dát postupně dohromady celou skládanku takovýchto prezentačních a také obalových materiálů původního lomnického piva. Dnes si můžete prohlédnout lomnický pivní tácek, propagační hliníkové cedule a originální lahve. Lahve byly vyrobeny z hnědého, nebo zeleného skla a stálo na nich . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Hodnocení Dotazy Moje inzeráty Přidat inzerát.

Plastová a hliníková cedule včetně potisku kvalitní samolepicí fólií pro vnitřní i venkovní použití. PVC samolepicí fólii s Vaší grafikou nalepíme na PVC desku o tloušťce mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.