Policová knihovna

Knihovna HORSENS police široká kávová. Multifunkční knihovny , police a regály jsou ideálním nábytkem do domácnosti, kam ukládat knihy a jiné poklady. Zútulněte váš obývací pokoj jednou z nich. Knihy, fotky, obrázky, šanony, hračky, svíčky - to vše můžete uložit na naše regály , knihovny , vitríny, závěsné skříňky. Pojízdný regál s třemi policemi ze stříkaného kovu v kombinaci s chromem.


Nabízíme je v nejrůznějších barvách a zpracováních.

V naší široké nabídce naleznete knihovny policové i skříňové či unikátní knihovny vybavené širokými zásuvkami s kovovými pojezdy, případně prosklenými dveřmi. Vyberte si z naší široké nabídky knihoven. ABS hranou, lepení je speciálním polyuretanovým lepidlem s neomezenou životností polic. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky.


Prosklená vitrína OFFICE C506. Dřevěné policové regály a knihovny do obývacího pokoje. Poptáváte dřevěnou policovou knihovnu nebo regál do obývacího pokoje? Na stránkách eshopu Jamall najdete různé typy dřevěných policových regálů a knihoven nejen do obýváků.


Bytové regály a regálové systémy mají v domácnostech široké uplatnění od přehledného uložení věcí po úsporu prostoru v místnosti.

K ukládání věcí jsou nejvhodnější policové regály. Na malém prostoru, tak při vhodně zvolené výšce regálu, uložíte vše, co potřebujete. K uložení těžkých předmětů je dobré zvolit kovové . Ideální na ukládání šanonů, dokumentů, kancelářských potřeb apod.


Extra široká kancelářská skříň v klasickém stylu se policemi, vyrobená z lamina. Regál, policová knihovna ID310A se vyrábí z lamina v odstínu buk. Obsahuje výškově nastavitelné police.


Kč , Nerestce Rustikální knihovna. Výrazná dubová knihovna. Záda potažena plyšovou látkou ve vínovém odstínu. Policová komoda - knihovna. Součástí jsou výškově nastavitelné police.


Hledáte knihovna policový regál? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Nábytek Kendo je ideální pro moderní interiéry.


Systém je vyroben z laminovaných desek. LED osvětlení, instalované v místech prosklených částí . Rattanová policová knihovna vyrobená z jasanového dřeva, dostupná ve třech rozměrech.

Bílá knihovna z masivu Bella je masivní policivá skříň na knihy, z borovicového masivního dřeva, povrch je nalakována ekologickou nezávadnou barvou, textura dřeva této knihovny je díky lakování celkově překryta barvou, tudíž je postel na dotek hladká. Kvalitní zpracování - materiál: lamino a MDF s bílou povrchovou úpravou, nástřik vytvrzen UV lampami - otevřená knihovna má pět výškově stavitelných polic. Péče a údržba: ošetřujte pouze vlhkým hadříkem, případně použijte jemný čistič, utřete do sucha. Možnost prohlédnout na Praze - Karlín, tam i odběr.


Prodám knihovnu značka hüelsta (Casalino).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.