Regálový systém na zeď

KONZOLE, POLICE A HÁKY NA ZEĎ Kromě kompletního sortimentu regálového systému nabízíme také téměř druhů policových konzolí a klipů, díky kterým na zeď esteticky i funkčně připevníte různé dřevěné či skleněné police. Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší ceny. Pokud chcete umístit na zeď vedle sebe více polic, pak využijte stojiny se dvěma řadami děr. Element System najde široké uplatnění jako úložný prostor v domácnostech, sklepech, garážích, technických místnostech, ale také v kancelářích.


Element System je originální nástěnný policový systém , který najde široké uplatnění jako úložný prostor v domácnostech, sklepech, garážích, technických místnostech, ale také v kancelářích.

Nástěnné regály jsou tvořeny kovovými stojinami, které se montují na zeď. Do stojin se zavěšují nosníky (držáky polic), na které se . Námi nabízený regálový systém je vhodným řešením pro firemní i domácí dílnu, garáž, sklad - ale i interiér. Nosné konzole lze upevnit s pomocí optimálně zvolených kotevních prvků na zeď z jakéhokoliv materiálu.


V regálu můžete skladovat nejrůznější věcí, od zahradních potřeb přes dílenské nářadí až po pneu , barvy či . Regály a regálové systémy do domácnosti, kvalitní a levné regály kovona, regály ostrava Kovové regály a regálové systémy , regálové systémy do skladu. Regálové systémy do každého prostoru, skladové policové regály kovové, drátěné, plastové nebo dřevěné.

Podle použití nabízíme regály kancelářské, regály na pneumatiky, regály se šikmými policemi, regály na sudy, konzolové a paletové regály atd. Ponúkame Vám najväčší výber regálov, debien a boxov na trhu! Kvalitné obchodné, pneu či policové regále a regálové systémy. V obytných místnostech, kde potřebujete módní poličku nebo opticky rozdělit prostor i tam pomohou systémy REGALUX, které se přizpůsobí. Ať už pro domácnost, hobby nebo profi: HEAVY - regálový systém ze surového jehličnatého dřeva - Vám ulehčí život!


Regály jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů a opatřeny certifikáty. Nabízíme profesionální regály a regálové systémy na pobočkách Zlín, Uherský Brod a Brno. Dílenský regál je základním vybavení správného skladu. Hledáte policový systém ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Když se řekne „nejrychlejší“ řešení nábytkové stěny, na mysl se derou i slova jako „nouzová“ a nebo „dočasná“. V případě systému , spočívajícího v kombinaci pevně ke stěně přichycených vertikálních kolejnic a trojúhelníkových, trochu ptačím zobákům podobných nosníků polic, to rozhodně neplatí. Dvouřadá nástěnná kolejnice pro nástěnný policový systém. Kolejnice s dvěma otvory umožňuje připojit police regálu paralelně. Tam, kde není možné umístit regál až na zem, přijde ke slovu policový systém.


Policové systémy na zeď.

Ten však již z principu vyžaduje složitější montáž a bude nutné přistoupit k vrtání do zdi. Jednotlivé nosné konzole lze upevnit s pomocí optimálně zvolených kotevních prvků na zeď z jakéhokoliv materiálu. Vytvorte si vlastný úložný priestor s nástennými regálmi Element System.


Element System je originálny nástenný policový systém , ktorý nájde široké uplatnenie ako úložný priestor v domácnostiach, pivniciach, garážach, technických miestnostiach, ale tiež v kanceláriách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.