Ruční vysavač silvercrest recenze

Uvažujete o koupi ručního vysavače SilverCrest z Lidlu? Nalezněte odpovědi na vaše otázky v této recenzi a osobní rodinné zkušenosti s používáním „ Lidlovského“ ručního vysavače. Jaký jsme měli důvod hledat ruční vysavač.


Neustále něco rozlitého, plno drobků a nečistot po celém bytě. Vysavač SilverCrest má V, zaručuje stejnou intenzitu sání od nabití po úplné vybití, ze ho použít na suché i mokré vysávání, má držák k zavěšení na zeď, kontrolku dobíjení a nabití, příslušenstvím je hubička na mokré vysávání a štěrbinový nástavec, držák na zeď a instalační materiál.

Připravený na suché a mokré vysávání o. Ten odnímatelný malý ruční je taky super :palec:. Jak říkám, velkému se to nevyrovná, to je jasné, je to přeci jen ruční vysavač , takže posuzovat to, že to dokonale nevytáhne všechno z koberce, je mimo… ale na běžné povysávání, kor třeba na nižší koberec, dlažbu, plovoučku… pecka! LI Bpro mokré i suché vysávání. O stavu nabití baterie informuje kontrolka, součástí balení je spárová dýza, dýza na mokré vysávání a nabíjecí stanice. Kapacita nádoby na prach je 400 . Lidl prodává v akci akumulátorový vysavač SilverCrest SHSS B2.


Jedná se o podlahový a ruční vysavač v jednom.

Tento vysavač je v bezsáčkovém provedení a má dvojitý omyvatelný filtr. Zařízení má stejnosměrnný výkonný . Aurčený pro suché a mokré vysávání auta, podlahy i polstrování. Vysavač je vybaven ukazatelem nabíjení a ochranou proti přetížení, transparentní záchytnou nádobou a . V testu budou také recenze nejlépe bodovaných vysavačů. Zatím jsme pro vás připravili tabulku nejlépe hodnocených spotřebičů na . Chtěla bych si koupit ruční vysavač , navštívila jsem místní elektro, kde mě od toho odrazovali (chlapi, jak jinak ;) ), že je lepší i na drobky vytáhnout normální vysavač.


Zaujal mě vysavač z Lídlu, který mají v nabídce od 16. Nemáte zkušenosti s tímto nebo podobným vysavačem , poměr kvalita-cena? Ruční aku vysavač SilverCrest za akční ceny.


Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Kč, ve stručnosti popis hlavních bodů: 6x makro, v každém možnost 16kroků a bacha! Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Doba nabíjení je hod a vydrží pracovat až minut na jedno nabití.


Ergonomická pogumovaná rukojeť zajišťuje pohodlnou práci. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.

V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Používají se převážně na vysátí různých drobečků, rozsypané mouky, prachu nebo jiných drobných nečistot. Ruční vysavače zpravidla dosahují kompaktních rozměrů.


Kromě tohoto suchého vysávání nabízí některé modely i funkci mokrého vysávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.