Desky promasil

Diky tomu je izolační vrstva slabší než dříve. S touto izolační deskou můžete vytvořit zcela nové zdokonalené konstrukce, materiál umožňuje zeslabení tloušťky izolace. Izolační desky neobsahují žádné nebezpečné . Používají je i profesionální kamnářské firmy. Tyto kalciumsilikátové desky jsou .

Deska promasil je označována jako tepelná izolace. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Stavební materiál, izolační desky promasil - Aldo-Krby. Výroba a prodej krbů, krbových vložek a veškerého příslušenství.


Nabízíme Krby, krbová kamna, krbové vložky, krbové nářadí a mnohem více. PROMASIL -9KS Profi je třetí generací kalciumsilikátových izolačních desek, vyvinutých speciálně pro. Jde o velice snadno opracovatelný a rozměrově přesný materiál. Velkou výhodou je vysoká r.

Kalciumsilikátové tepelně izolační desky vyvinuté speciálně pro stavbu krbů. Zdravotně nezávadný materiál prostavbu krbu. Z důvodu křehkosti materiálu pouze paletový odběr dle tarifů přepravní spole. PROMASIL-9KS PROFI zajišťuje, že i při nejvyšším tepelném zatížení nedochází na stavebních materiálech k překročení maximálních přípustných teplot dle příslušných norem.


Díky tomu je izolační vrstva slabší než dříve. Posíláme pouze celé balení kusů. Promasil vyrobený novou metodou s daleko nižší prašností! V kombinaci s lehčenými žárovzdornými cihlami nebo žárobetonem, jsou ideálním konstrukčním materiálem pro zadní izolace vysokoteplotních agregátů. Jak je všeobecně známo, nízká odolnost kalciumsilikátu proti teplotním šokům.


Deska má vysokou teplotu použití, dobré tepelně izolační vlastnosti a dostatečnou mechanickou pevnost. Deska může být obráběna běžnými nástroji pro obrábění dřeva. Je ideální pro stavbu pláště teplovzdušného a . Na našem eshopu vám je nabízíme za výhodné ceny.


Zároveň je díky vysoké objemové hmotnosti dostatečně staticky pevný pro stavbu plášťů teplovzdušných a teplo-vodních krbů. Další výhodou jsou velké rozměry desky , . Nahoru Nejsou žádné další produkty.

V této kategorii nejsou žádné výrobky. Vysoce výkonné kalciumsilikáty. Jejich homogenní a stabilní struktura minerální matice zaručuje vynikající mechanické a tepelně izolační parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.