Hanhart hodinky

Hlavním zaměřením společnosti byly vojenské hodinky , a tak se firma stala oficiálním dodavatelem německé armády. Tato spolupráce měla špatný vliv na pověst společnosti po válce, což . Hanhart Primus Desert Pilot 740. Dobré jméno HANHART je podloženo 120letou tradicí výroby vysoce přesných časoměřičských přístrojů. Výrobní program HANHART tvořily chronografy, náramkové a .

II nebo Tutima Classic Flieger. Klasika, bohužel ne zrovna levná. Většina její současné produkce se příliš neliší od předválečných modelů. Design hodinek, po kterém je poptávka více jak let, lze považovat za vyzrálý a nadčasový. Nicméně, ctí tradice a nezapomíná ani na referenční znaky odkazující na modely slavných chronometrů z let minulých.


Nesmí tedy chybět například červené tlačítko, což byl jeden z důležitých . K této příležitosti byly vyrobeny v limitované edici pěkné hodinky pro piloty. Celkový počet těchto hodinek byl pochopitelně 130.

Do divadla či na recepci ale takové hodinky nepatří. Velkou slávu majiteli nepřinesou ani módní značky. Ty se dnes prodávají nejvíce -v zásadě jde o chytrý marketingový tah, kdy se značka . Tato nabídka od prodejce antique- square byla archivována dne 1. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 25Kč.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Společnost Luxury time je připravena Vám nabídnout své služby v oblasti nákupu a prodeje luxusních hodinek těch nejprestižnějších značek. Nabízíme mnohaletou zkušenost v oboru, jakož i naprosto profesionální služby, které považujeme při správném výběru luxusních hodinek za samozřejmé. Naším cílem je splnit Vaše . Pokud se k některému kousku dostanete, kupte si ho, dýchá z nich historie.


Prim – i český Prim vyrobil několik leteckých modelů. V osmdesátých letech hodinky na bázi Prim Sport dodávané vojenským pilotům (s pilotním odznakem na ciferníku) a úplně čerstvě hodinky pro vrtulníkáře z Přerova. Motoristické modely Racemaster GT, Racemaster GTF a Racemaster GTM sú prvými hodinkami, ktorých milimetrové . Hodinky mohou být i poškozené, nebo nefunkční.


Krásný plně funkční stav , hodinky jsou seřízené ,promazané hodinářem. Průměr - 39x45mm ,pozlacené pouzdro jako nové.

A hodinky byly jen tak, nebo v něčem? Dal jsem je do hodinářství vyčistit. Zatim nejdou ani nejsou tak pěkné jako na . Nabízíme vám kvalitní hodinky Junkers, které budeme postupně nahrazovat novou značkou Davosa a Epos.


Jako největší novinka však přibyde nová značka Tacs s moderním e neobvyklým vzhledem. Naše kamenná prodejna stále setrvává na Václavském náměstí, ale širší sklad Junkers máme pouze na eshopu. Tyto zaběhnuté tradiční značky doprovázel jediný opravdový pražský výrobce hodinek Martin Brož.


Největší obdiv však sklízela americká značka Bulova s českými kořeny, jejíž stánek zdobily ladičkové hodinky Accutron zapůjčené ze soukromé sbírky . Máte-li identické hodinky v lepším stavu, jsem ochoten za ně velice dobře zaplatit , popřípadě vyměnit za jiné hodinky které Vás zaujmou. Veletrh hodinek SEW - představení vystavujících značek, 3. Máte rádi luxusní hodinky ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.