Vystava kreativity dubec

Napsal Monika Brýdová 0. Seznam vystavovatelů a podrobnosti o výstavě budu. Vysvětlení je jednoduché. Když jsme ji plánovali, tak bylo jasné, že od 1. EET i na takových akcích.


Jen nikdo neví jak přesně to bude.

Navíc v objektu Špejcharu je . Dubec , Hlavní Město Praha, Czech Republic. Struktura úřadu MČ rozbaleno. Dokumenty jiných orgánů sbaleno. CREATIVA DORTMUND (NĚMECKO). VÝSTAVA KREATIVITY PRAHA- DUBEČ.


Návody, akce, workshopy i eshop v jednom. Výstava Kreativity Dubeč , 24.

Tentokrát můžete na výstavu zavítat v termínu 11. Zvu Vás na kreativní veletrh do Prahy - Dubče, kde povedu workshop malování hedvábných šátků bez rámu - mačkanou technikou, taštiček, pouzder na brýle a mramorování velikonočních ozdob s dekorací. Vše je vhodné pro dospělé i děti.


Zároveň Vám nabídnu velký výběr . Zveme všechny nadšence scrapbookingu na veletrh Kreativity Dubeč 24. Návštěvníků přišlo opravdu hodně! Letos vás obsluhují andílci. Workshop - skládané hvězdičky.


Zveme vás na předjarní výstavu Kreativity, kde nás potkáte s korálkovým stánkem a několika zajímavými workshopy. Rok se s rokem sešel a opět nastává čas zajít si na výstavu Kreativity v historické budově Špejcharu v Praze - Dubči. To místo má atmosféru, prostor není moc velký na tolik lidí, kteří výstavu . V Dubči jsem byla poprvé a špejchar se mi moc líbil. Potkáme se opět v sokolovně a máme pro Vás připravené tentokrát tři workshopy.


U nás si budete moci ušít čertovské a andělské pytlíčky a andělskou panenku. Kromě šitých andělek sebou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.