Staub konvice

Když se spojí tradiční, moderní a mezinárodní styl, vznikají litinové čajové konvice od Staub. Ideální pro dlouhé posezení! Spojením tradičního, moderního a mezinárodního stylu vznikla konev na čaj La Théiere (tey-yer). Kulatý tvar a veselé barvy nádobí Staub s japonskými akcenty přináší půvab do současných kuchyní.


Design vychází ze spojení moderního designu s japonskými akcenty. Výběr moderních barev a tradičního designu nikoho nenechává chladným.

Milovníci čaje mají novou modlu, ve které budou čaj připravovat s radostí. Litinová konvice s držadlem z nerezu lze použít na plynových, elektrických i indukčních varných deskách. Konvice je stylová a hodí se nejen k přípravě, . Litinová konvice v barvě grenadina s držadlem z nerezu lze použít na plynových, elektrických i indukčních varných deskách. Chytrý nákup nábytku a dekorací.


Více než 7obchodů na jednom místě. Varné konvice Staub najdete na Zboží. Vybrat si můžete z široké nabídky výrobků, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně ušetřit.

Staub kulatá litinová konvice na čaj o objemu l, průměru 1cm. Varná konvice je vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce a můžete ji mýt v myčce na nádobí. Staub nabízí litinové konvice na indukci v osobitém designu, které právem přitáhnou pozornost.


Litina skvěle vede teplo a nadto skvěle vypadá. Vybírejte z nabídky více než produktů Staub a nakupujte pohodlně online. Speciální, hladké keramické dno, vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce. Je možné mýt v myčce, ale doporučeno je ruční mytí. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. AHenckels, Staub ,swarovski. Jako všechny výrobky značky Staub , má i tato konvice exklusivní design, který Vám učaruje, kdykoli dostanete chuť na čaj nebo kávu.


Proto je každý kus originál. Pod poklicí jsou malé hroty, které zaručují správnou cirkulaci vzduchu a páry. Profesionální kuchaři se výrobky Staub.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.