Beko csa 22020 recenze

Tento model je vybaven třemi skleněnými policemi v chladící části, dvě tyto police se dají výškově měnit. V mrazící části jsou dva prostorné průhledné šuplíky. Můžete také zakoupit samostatný test zde.


Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole se řadí k. Umístění mrazničky: dole.

Celkový čistý obje2L. Pro vložení recenze je potřeba být přihlášen. Uvnitř chladícího prostoru . Tento produkt je cenově dostupný a kvalita zatím převyšuje cenu. Velmi dobré řešení vnitřního prostoru. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Do chladničky se vleze 1litrů, mraznička má objem litrů.


Lednička je vhodná do menších kuchyní, výška 1cm.

Antibakteriální úprava zamezuje vzniku mikroorganismů, lednička se sama odmrazuje. Skleněné police jsou opatřené plastovou . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Produkt vám dodá: PVDshop. Technické parametry Video ke zhlédnutí Recenze. Hlučnost je normální, ale . Najděte si na webu recenze , při troše námahy jistě najdete i hodnocení hledané ledničky. Ledusskapja tilpums: 1l, Skaņas līmenis: db. Přečtěte si hodnocení a . Objem chladničky je 1litrů, objem mrazničky litrů.


Chladnička disponuje automatickým odmrazováním, skleněnými policemi, zásuvkami i plastovým držákem na lahev. Předností je velmi tichý chod i nízká . Elektro Kamik Spotřebiče ZA Super Ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.