Cake pops nepečené

Jako první krok všechny piškoty rozmixujte na jemný prášek. Teď smíchejte Nutelu a Mascarpone. Vzniklou směs smíchejte s piškoty.


Vyhledala jsem si několik receptů, ale všechny mi přišly dost zdlouhavé a nebo se lízátka musela zapékat ve speciálním přístroji na cake pops , který samozřejmě nemám. Většina bezpřístrojových.

Vždyť vosí hnízda či vánoční nepečené kuličky se také dělají z piškotů. Cake pops , neboli dortová lízátka, se výborně hodí na každou oslavu narozenin nebo party. Není to nic pro vyznavače zdravé výživy, ale myslím, že pokud si podobný hřích dopřejeme jednou za čas, nic se nám nestane. Přináším Vám recept na jejich nepečenou variantu. Cake Pops - nepečená dortová lízátka z korpusu.


Vitajte pri historicky prvom videu na kanále Jellyfish! Pripravili sme si pre Vás recept na úžasne úžasné.

Všetky suroviny spolu zmiešame, urobíme guľky ( pops ) mne vyšlo ks. Paličky na pops namočíme do čokolády, zapichneme do guliek a dáme stuhnúť do chladničky. Po stuhnutí namáčame v bielej a tmavej čokoláde a zdobíme podľa vlastnej fantázie.


Ja som sa inšpirovala Lornou, ktorá ich mala krásne . Nepečené cake pops recepty, které budete milovat. Jsou v podstatě nepečené kuličky. Alespoň ty moje dnešní :-) Receptů na netu se najde spousta. Takhle je pro nás připravily cukrářky z Piece of Cake. Z vzniklého těsta si vytvarujeme kuličky a vyskládáme je na nějaký tác vyložený pečícím papírem a dáme na chvíli vychladit.


Mezitím si rozehřejeme část čokolády. Dortíky na špejli se staly módní záležitostí. Chápu, že se líbí dětem, protože se dají hezky ozdobit. A vypadají opravdu moc lákavě.


Nikdy nevíte, co je uvnitř… Nejprve se tvarovaly do různě velikých kuliček, a stačily na ně ruce a chutná náplň, kterou si nejspíše připravujete o Vánocích na nepečené cukroví. Famózní nepečené ovocné řezy 2gmáslových sušenek (BB sušenky) 5- 6banánů litrmléka bal. Využijete při výrobě nepečeného cukroví dle Vašeho.

Vypadají jako lízátka, ale nejsou to lízátka. Děti z nich jsou ovšem úplně stejně nadšené! Cake pops jsou vyrobené z těsta smíchaného s krémem, obalené v bílkové polevě nebo čokoládě a ozdobené cukrovým sypáním. Poslední dobou jsou velmi módní, proslavila je Bakerella, která je má úžasně . Archiv pro štítek: Cake pops.


Můžete si vybrat pečené i nepečené druhy. Vánoce jsou za dveřmi a Ježíšek nečeká. Tyhle nepečené koláčky se proslavily po celém světě.


Jejich kořeny však sahají do New Yorku, kde vznikl první . Ano, mám na mysli pop cakes neboli dortík na špejli. Odpoledne se chystáme přát k narozeninám a pětiletý oslavenec bude určitě potěšen. Neměla jsem čas vyloženě péct, tak jsem se rozhodla pro nepečenou variantu pop cakes , nejsou úplně raw, tak . Vaření s Darinkou Sieglovou.


Robotem nebo rukama smíchejte rozdrcené sušenky s čerstvým sýrem, dokud není vše dokonale spojené. Hotové kuličky dejte zhruba na min do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.