Fre pro vůně

Prodej profesionálních vůní amerického výrobce Freshproducts. Naleznete zde vonné sítko do pisoáru Wave, vonnou závěsku Hang Tag a další originální produkty značky FRE PRO. Jaké vůně produktů značky.


FrePro Bowl Clip - vonná. Dodáváme pouze originální a nejoblíbenejší profesionální vůně značky Fre Pro a jsme jeden z největších prodejců v České republice. Všechny produkty jsou vyrobeny v USA.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. ECO FRESH technologie klade důraz na výrobu produktů . Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenzí. Vonná gelová závěska Hang Tag z řady originálních výrobků FRE PRO.


Na výběr máte z několika typů vůní. Vůně Spiced Apple je ovocně - kořeněná vůně čerstvých červených jablek. Dezinfekční prostředky na WC Fre Pro.


FRE-PRO je oficiální značkou, pod níž se prezentují vybrané interiérové vůně určené pro provonění profesních prostor, vyráběné renomovanou společností FRESHPRODUCTS LLC z USA.

Velice příjemné zdravé BEZ AEROSOLU originální vůně FRE PRO do elektronického osvěžovače: Bavlna: Velice jemná a nenásilná vůně. Připomíná čerstvě vyprané prádlo, aviváž apod. Mango: Sladká, pronikavá vůně manga. Jedna z nejvíce prodávaných do domácností. Americké vůně Frepro nyní nově nabízíme na eshopu freprofrepro.


Frepro originál vůně jsou 40x koncentrovanější a zajištují Vám provonění až na dní. Vůně osvěžovače vzduchu Easy Fresh patří do řady originálních produktů FRE PRO. Vůně do osvěžovače vzduchu - Easy Fresh vůně. Instrukce k použití: - vložte tužkovou baterii, během sekund se rozbliká zelená.


Například jako vonné sítko do pisoáru Wave, vonné závěsky Hang Tag a další. Doba účinnosti vůně až dní. Vůně je nevtíravá, nedráždivá a velmi příjemná.


K tomuto výrobku je nutné objednat přístroj Easy Fresh. Eshop FRE-PRO - Využijte Slevu na váš nákup, vše skladem, doručení do druhého dne. Oficiální distributor výrobků FREPRO.


D pisoárové sítko s připomínačem vonná závěska na dámská WC vonná závěska pro každý interiér vůně s připomínačem pro větší prostory vůně pro větší prostory extra silná. Jednoduchý systém pro provonění větších prostor. Osvěžovač vzduchu pro všechny typy interiéru - strojek s použitím vyměnitelného vonného krytu Easy Fresh 2.

Bez napájení, bez baterií, bez tekutin, bez spreje. Bezhlučný, bezpečný a nerozbitný. Vhodný pro použití v konferenčních místnostech, ve vstupních prostorách, v lobby, recepcích, šatnách, čekárnách atd. Původně: 20Kč Ušetříte: 3Kč (– ). Předejděte nepříjemnému zápachu a vybavte se vonnými sítky nebo závěskami do interiéru od značky FRE PRO.


V sortimentu máme různé náplně do zásobníků FRE PRO , tedy nejen širokou škálu samotných vůní , ale zakoupit můžete i strojky pro vůně společně s designovými kryty. Interiérové vůně budou tedy dokonale .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.