Tvarohové koblížky apetit

Ještě horké obalíme v cukru. Podáváme s čerstvým ovocem, např. Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte. Rychlé, jednosuché, levné, sladké.


Je jednoduché si je zamilovat: jsou křehké, nadýchané, rozplývají se na jazyku a do půl hodiny zavoní na stole. Koblížky nabydou, pokapeme marmeládou a ozdobíme šlehačkou. Vše smícháme a malou lžičkou vykrajujeme bochánky které smažíme na oleji. Můžeme taky jen obalit v cukru s vanilkou. Když koblížky neobalíte v cukru a použijete je do šodo namísto buchtiček je z ních výborný oběd za pár minut.


Děláme to tak doma už od mého dětství. Výborné tvarohové koblihy od babičky posluchačky Martiny. Další masopustní recept, který zazněl v Apetýtu s Marcelou Vandrovou v pátek 17.


Suroviny: kostka tvarohu, 2g hladké mouky, celá vejce, lžíce rumu, lžic mléka, prášek do pečiva. Postup: Zpracujeme řidší těsto . Recept som našla v časopise Apetít a musela som ho hneď vyskúšať :-) Je to veľmi jednoduché a rýchle. Všechny přísady smícháme a po důkladném propracování necháme přikryté minut v chladu odpočinout.


Pohlazení na duši nejen pro vaše milované. Denisa Durdíková, Humpolec. Pak vše rychle přiklopte poklicí a chvíli vyčkávejte. Díky páře, kterou s pomocí poklice uvězníte v hrnci, koblihy krásně vyběhnout. Smažte jednu nebo dvě minuty, dokud na spodní straně koblížky nezezlátnou, pak odstraňte poklici, všechny otočte a – tentokrát už nepřikryté – je dosmažte i po druhé straně.


This Pin was discovered by misa korinkova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vídávala jsem je na Instagramu, pak jsem je viděla u Kuby a Blanky a pak naposledy v letošním únorovém čísle časopisu Apetit , pro který je Blanka připravovala. Všechny suroviny smícháme na vále-jde to dobře,nelepí se,vyválíme placku a rozkrájíme na čtverečky,dáme marmeládu,nejlépe jahodovou,uděláme. Descubre (¡y guarda!) tus propios Pines en Pinterest.


Det var misa korinkova, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Strouhánkové ovocné knedle. Tvarohová žemlovka z vánočky.


Vaříme v osolené vodě minut s poklicí a potom ještě minuty bez poklice. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Explora el tablero de misa korinkova apetit en Pinterest.


Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.