Automyčka eden

Svěřte své auto do rukou odborníků. Name of representative: Petr Ištván. Next stores Services and others. Automyčka Collection poskytuje ruční mytí automobilů již na pobočkách NC Eden , Centrum Vinice Vinohradská, OC Central Kladno.


Program A(min. minut).

Pro kontakt klikněte na logo OC. Všechna práva vyhrazena. Více informací o výměně autoskel Automyčka -Legend Praha - Žižkov naleznete zde. Automyčka Express je inovativní společnost, zaměřená na vysokou úroveň poskytovaných služeb se 1 podílem ruční práce.


Nejkvalitnější mytí v Praze. Organizace má pobočky. Zobrazit telefonní číslo. Ruční mytí Čištění interiéru.

AUTOMYČKA Collection - ruční mytí - Nabídka ručního mytí aut značkovou kosmetikou Sonax. Miroslav Klicman - jednatel. Našim zákazníkům zajišťujeme vysoký komfort nabízených služeb v oblasti ručního mytí a čištění vozidla. Naší prioritou je, aby zákazníci byli maximálně spokojeni s . Navštivte naše další obchodní centra: OC Galerie v Ostravě, OC Plzeň na Rokycanské třídě, OC Silesia v Opavě a NC Eden v Praze Vršovicích.


Vynikající možnosti parkování přímo v areálu. Dobré napojení na Pražský okruh a hlavní dopravní tepny zajištuje pohodlné cestování osobním automobilem. Kompletní občanská vybavenost lokality, nedaleké obchodní centrum Eden a množství dalších služeb řadí tuto lokalitu mezi oblíbenou obchodní a rezidenční oblast v . Instalace reklamy Automyčka Eden. Naše plošiny jsou vhodné pro povrchy jako zámková dlažba.


Váhově jsou do tuny a patkujeme výhradně na velkých, pevných deskách (na všech podkladech a pronájmech bez ohledu na podkladu). Pětihvězičkové ruční mytí vozidel. Nákupní centrum Eden sa nachází v lokalitě . Automycka Collection Eden , Automycka Collection Eden 地址, Automycka Collection Eden 电话, Automycka Collection Eden 营业时间.


Praha - Vršovice vozidla na kompletní mytí přebíráme po telefonické domluvě na adrese. ZDE PROVÁDÍME SLUŽBY: Kompletní čištění interiérů automobilů.

Doba trvání čištění je maximálně hodin. Podle rozsahu prací je možno provést i čištění vozidla na počkání . ONLINE REZERVACI NELZE PROVÉST. NC EDEN nabízí kryté, nonstop, podzemní parkoviště s celkovou kapacitou 9míst.


Neváhejte a navštivte myčku aut v Nákupním Cent.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.