Prodám kuchyňskou linku

Baterie dřezová Maxima, matný . Kuchyňská linka se spotřebiči a barový pult. Rozměry od dřezu po roh- 323cm roh-varná deska- 130cm výška 89cm barový pult 1délka skříňka s mikrovlnkou 1výška 1šířka. PRODÁM KUCHYŇSKOU LINKU I SE SPOTŘEBIČI!


Pracovní deska je nová-5roku. Nová nepoužitá kuchyňská linka.

Vše co se týká kuchyňských linek a jejich renovací naleznete v kategorii Kuchyň: linky, skřínky, desky, dřezy na inzertním serveru ANNONCE. Nabízím k prodeji kuchyňskou linku včetně spotřebičů. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Dobrý den, pokud máte zájem o kuchyňskou linku na chatu atd. Prodám kuchyňskou linku. Doplnění - zatím je linka rezervovaná.


Děkuji všem za zájem, pokud náhodou nebude mít první zájemce nakonec zájem, budu postupovat postupně jak jste se ozvali. Omlouvám se všem , že jsem .

Včetně myčky nádobí AEG a el. Má pár nedostatků,dvířka trouby. Explore these ideas and more! Sykora do - obrázek číslo 1. Rohová kuchyně klon Mydelko. Starší, zachovalá, plně funkční.


Součástí linky jsou samostatné spodní (šírka 60cm)a horní skríňka. Je pěkná udržovaná možno i samostatně linka a myčka. Cena se skládá z: trouba 5. Kč, vestavěná digestoř 1. Možno koupit i jednotlivé díly kuchyňské linky nebo jednotlivé spotřebiče. Rozměry kuchyňské linky: 2x 1cmRozměry spodních skříněk (v x h): x cmRozměry horních s. Ložnice, postele, matrace.


Levné a použité kuchyňské linky dovážené nejčastěji z Německa. Zajišťujeme jejich dovezení i montáž dle dohody. K vidění sklad Jindřichův Hradec.


Tradiční a kvalitní kombinace dřeva a lamina. Stáří kuchyně je cca let, spotřebiče méně.

Bodově LED podsvícený podhle chladnička LIEBHERR,energ. Kuchyně bazar v Jihočeském kraji. Uprostřed prvního dílu je umístěna sklokeramická deska s elektrickou troubou značky FAGOR. Po stranách jsou shodně zásuvky. Délka této části je 1cm.


Druhý díl se skládá ze dřezu a otvorem pro myčku šíře cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.