G21 paradiso big návod

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. C, digitální časovač, ventilátor s technologií Silent Thing (tiché a rovnoměrné sušení).


Celý popis a technické parametry.

Materiál je… 8Kč 4Kč. Zatím jsme sušili jen rajčata a naprostá spokojenost. Balení obsahuje ks náhradních plat.


Manual-Susicka- Paradiso - Big -Web ( Návod k použití CZ, 65KB) . Sušení prodlužuje možnou dobu skladování potravin a je zároveň jedním z nejzdravějších způsobů jejich uchování a konzervace. Je alternativou k jiným druhům konzervování, jako je . Sušení potravin je jednou z nejstarších metod uchování potravin.

Při správném nastavení teploty si potraviny zachovají důležité enzymy a . Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího upozornění a provozovatel není zodpovědný za škody vzniklé s využitím neověřených dat. V návodu chybí na jakou teplotu se mají potraviny sušit, ale to lze dohledat na internetu. Jedlo v nej absorbuje teplo a následne. Manuál : Manual- susicka paradiso big web. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Nechybí ani regulátor teploty s pojistkou proti.


Výkon: 2W Nastavení teploty: – 70°C Rozměry: x 1x cm. Ještě nevyzkoušeno, protože musím překládat návod jelikož to byl dar osobě která bohužel neovládá anglický nebo německý jazyk. Sušička bude patrně fungovat. Obchod není schopen poslat návod protože udajně v češtině ani neexistuje.


Proto nechápu jak je možné tento produkt prodávat na českém . Sušení je šetrný způsob uchování živin z ovoce a zeleniny. Jablečné křížaly v zimě potěší. Některé sušičky jsou určeny i pro domácí sušení masa, těstovin nebo květin.


Sušenie potravín je jednou z najstarších metód uchovania potravín.

Pri správnom nastavení teploty si potraviny zachovajú dôležité enzýmy a . Chcem si kúpit susšičku práve túto. Kolko času treba na vysušenie zeleniny či ovocia , pretože v návode je, že 4-15hod. Overený zákazník Klarstein Daniel. Hodnotenie produktu: 1. Nejznámější srovnávač produktů, společnost Heuréka, každoročně oceňuje nejoblíbenější produkty dle preferencí spotřebitelů v České republice.


Existuje ještě silnější argument pro její koupi? Vo výbave má sušiacich plat. This Pin was discovered by HYPERNAKUP. G-Harmony_Big-Manual. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Potraviny v ní absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.