Frisco night ananas

Frisco Night Ananas sklo x 0. Vychytaný uzávěr twist-off, který umožňuje úžasně jednoduché a okamžité servírování drinku. Stačí jednoduše otočit uzávěrem - twist off - a svěží chuť FRISCO drinku v okamžiku zaplaví tvoje tělo vlnou impulsů. Garancí neporušenosti je etiketa přes. Balení: karton x l.

Dostupnost: Na objednání. Možnosti dopravy: Zavřít okno . Cena za ks bez DPH: 2Kč. Co tomu říká sám dodavatel? Jemně perlivý s příchutí ananasu a citrónové trávy. Vychutnej si všechny barvy noci.


Obsah alkoholu obj. Stáčeno v ochranné atmosféře.

Nutriční hodnoty dalších tisíců potravin. Vlastní jídelníček pro evidenci energetického příjmu a výdeje. Koupit v TESCO e-shopu. Online prodej Pivo ve skle - pracovní oděvy, ochranné a bezpečnostní pomůcky. Alkoholmetr pomůže zjistit, za jakou dobu by měla po vypití alkoholických nápojů klesnout hladina alkoholu v krvi na promile.


Drink s charakteristickou příchutí ananasu a citronové trávy s jemnými bublinkami. Osvěžující chuť ananasu obohacená o exotické aroma citronové trávy s vyšším obsahem alkoholu ( obj.) je dokonalou kombinací pro jakoukoliv příležitost, které chcete vtisknout charakter výjimečnosti. Podobně jako většina alkoholických nápojů je vyroben z ječmenného s. Ochucený cider s osvěžující chutí ananasu s exotickým aroma citronové trávy. Distributor: Plzeňský Prazdroj a. Neobsahuje chmel, takže v něm nenajdete žádné hořké tóny.


V diskuzi není zatím žádný příspěvek, buďte první! Po setření pole na kartě dostane dárek. Zveme vás na další FRISCO NIGHT se soutěží o PROJIŽĎKU LIMUZÍNOU ZDARMA!


OPIJ CELOU BANDU PROTOŽE TUTO NOC MÁME SLEVU NA VEŠKERÝ ALKOHOL ! AKCE na FRISCO - při zakoupení třech libovolných příchutí FRISCO dostanete novinku FRISCO NIGHT ANANAS zdarma.

Ochutnej a vyhraj hodinovou . Moderní, jemně perlivý alkoholický cider, oblíbený zejména mezi ženami. Proto je neobyčejně osvěžující, především pokud se podává dobře vychlazený. Díky tomu je nápoj, nabízený ve stylové lahvi o objemu l,.


Letovice Boskovice Blansko. Sudové víno druhů, lahvové pivo 4druhů, sudové pivo 5druhů. Pro tento účel jsme se rozhodli použít sociální síť Instagram a barevné filtry, které nabízí.


Schovali jsme do série několika obrázku indicie k nové příchuti, které se uživatelům zobrazily pouze po nastavení jednoho určitého filtru z . Už jste vyzkoušeli všechny barva noci?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.