Mozaika obklad kuchyně

Velmi oblíbeným obkladem do kuchyní jsou mozaiky. V nabídce jsou mozaiky skleněné, keramické, kamenné nebo také kovové v široké škále barev, designů a tvarů. Dodávají obloženému prostoru jedinečný vzhled.


V našem obchodě si můžete vybrat ze široké škály . Zajímavá skleněná mozaika Acquerello od italského výrobce Armonia je velice vhodou volbou pro vaše bydlení.

Její čtverečky o velikosti 2×2cm jsou. Obklad skleněná mozaika je z kvalitního skla. Sklo je nenasákavé takže je mozaika velmi vhodná všude tam kde je vlhko nebo voda. Mozaiku nabízíme i kovovou (metal), kamennou a skleněnou.


Rozměr 1ks mozaiky je 29 . Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma. Vaše kuchyně touží po změně.

Mozaikové obklady znáte spíše asi z bazénů či wellness center. Stále častěji se s nimi můžete ale setkat také na stěnách kuchyňských linek nebo v koupelnách. Výhodami mozaiky jsou především značná variabilita, dlouhá životnost a velká odolnost. A protože se používá už po staletí, zřejmě nikdy nevyjde . Můžete sáhnout po velkoformátových obkladech , nemusíte se bát mozaiky ani divokých barev. Zkrátka možnosti tu jsou.


Jednoduché hladké kuchyni může paradoxně velmi dobře slušet obklad , který má základ v tradičních vzorech. K bílé hladké lince velmi dobře vypadá vzor patchworku nebo jemného . Nejčastěji se využívá jako obklad stěn, zejména zadní části kuchyňské linky. Podívejte se na naše kuchyňské mozaiky na K-keramika. Mozaika do kuchyně má velmi široké uplatnění.


INWENCJA PISTACHIO MOSAIC. Keramické obklady a dlažba - materiál prověřený tisíciletím. Při volbě mozaiky do kuchyně a za pracovní desku se nemusíte omezovat jen na jednobarevnou mozaiku ve čtvercovém formátu. Nechte pracovat svoji fantazii a využijte všechny možnosti mozaiky.


Mozaiky - sortiment, který zažívá velkou renesanci.

Nebo si vytvořte vlastní. Vyberte si originální dekoraci z nabídky Hisbalit. Je pro Vás dekorace příliš komplikovaná? Obklady a dlažby koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.