Jika závěsné wc

Vše v kvalitě české značky Jika. Tento klozet je nejen zajímavý na pohle ale poskytne především pohodlí, protože byl navržen na základě zkušeností při konstrukci těch nejpohodlnějších židlí. Funkce TOTAL CLEAN u něj.


Závěsné WC , hluboké splachování. Přední e-shop a vzorkovna s koupelnovým vybavením kvalitní české značky JIKA.

Výhodný set složený z kvalitních a žádaných produktů značek Geberit a Jika. Nabídka závěsných WC kompletů od renomovaných výrobců Geberit, Jika , Viega , Alca Plast. Sedátko ke klozetu je nutné objednat zvlášť.


Druh odpadu zadní odpad. Splachování bez splachovacího okruhu. Výška WC mísy bez sedátka (cm) 40. Prostor kolem závěsného wc se snáze udržuje čistý.

WC sedátko není součástí výrobku. Můžete si jej vybrat z naší. Oblíbený akční set závěsného WC a podomítkové nádrže od JIKA. Další slevy zařízení do domácnosti na Kupi.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Popis WC závěsné JIKA -LYRAplus. Jeho vzhled je ale maximalně čistý a jeho okoli se velmi snadno udržuje v čistotě. U novostaveb, kde je možné splachovací nádržku vložit do . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Díky závěsnému WC získáte vzdušný a moderní prostor.


Jika Mio sanitárnej keramiky, skvelé ceny. JIKA , WC závěsné klozety-mísy, Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za velmi dobrou cenu. Součástí je rovněž odborné poradenství.


Například u panelových domů je ale potřeba dbát na nosnost stěn, popř. Na klozet Jika Cubito Pure poskytujeme prodlouženou záruku let.

Balení je včetně instalační sady Easyfit. Neobsahuje sedátko, nutno objednat zvlášť. Závesná toaleta Compact zo série Tigo s hlbokým splachovaním má dĺžku iba cm.


Značka Jika odporúča k toalete Compact podomietkový modul Jika BASIC WC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.