Rotační krouhač na zelí

Lodos kruhadlo na zelí rotační. Kč - 3Kč ve obchodechPorovnat ceny. Kruhadlo na zelí nože cm. Internetový a kamenný obchod ELPOS - domácnost.


Specialista na prodej domácích potřeb, kuchyňského vybavení a porcelánu. Dlouholetá tradice, odborné poradenství, spokojenost zákazníků.

Nakupujte z pohodlí domova vše pro Váš dům, byt a zahradu nebo nás navštivte v kamenné prodejně. LOmnické DOmácí Strojky - historií ověření pomocníci pro Vaší domácnost. Ruční rotační kruhadlo na zelí slouží ke snadnému krouhání zelí.


Je snadno rozebíratelné a skladné, snadno omyvatelné. Cena produktu bez dopravy. Domácí potřeby, plastové a průmyslové zboží.


Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další. AGRO Brno Tuřany Kysané zelí - Duration: 3:33. Rotační kruhadlo na zelí.

Sud hrnec na zelí keramika zelák. Pouze chybí spodní překližka - Sbazar. Tloušťka krájeného zelí záv. Krouhač na zelí nebo také nože na zelí slouží ke snadnému krouhání zelí. Dřevěný krouhač na zelí , který má nože od značky Domo Service.


Vynikající pomocník na domácí zelí vyrobený z bukového dřeva, nože jsou vyrobeny z nerezové oceli. Krouhač je nevhodný do myčky nádobí - myjte pod tekoucím proudem vody, po té osušte do sucha. Barva: přírodní - Rozměr: . Kráječ zelí a další zeleniny Vysoce produltivní rotační kruhadlo na zelí a další druhy zeleniny. Prodám rotační krouhač zelí na připevnění ke stolu-Nerezové provedení,pohon klikou.


Krouhačka na řepu ruční bubnová - domácí krouhač řepy, kruhadlo s ručním pohonem, krouhání krmné řepy otáčením strouhacího bubnu. Julienne) – specielně na mrkev a celer. Pro strouhání sýrů, oříšků, pečiva.


Všeobecný popis stroje a jeho funkce. Krouhač zeleniny se skládá z elektrického motoru, který pohání .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.