Bora basic varná deska a digestoř

BORA Basic – nerozlučná dvojice. Kombinací výkonné varné desky a účinné digestoře se nám podařilo vytvořit neuvěřitelně atraktivní produkt. Díky instalaci do roviny s pracovní deskou nebo na pracovní desce můžete sestavit jednotlivé díly a vytvořit svůj jedinečný design kuchyně.


Ze silné dvojice sestávající . Prý je hodně oblíbená v Německu a Rakousku, ale u nás jsem moc recenzí nenašla.

Na studio jsme si zapůjčili varnou desku s vestavěným odsavačem par od německé firmy BORA. Dodáváme technicky vyspělé digestoře BORA, zabudované ve varné desce. Jsme dodavatelé technicky vyspělých domácích digestoří BORA, které jsou zabudované přímo ve varné desce. Nezáväzná cenová ponuka . Aby horní digestoř byla při odsávání pachů v kuchyni účinná, musí být ideálně o něco větší než varná deska. Tomu napomáhá i to, že digestoř se spodním odtahem uvolnila prostor nad varnou deskou.


To, s čím přišla ve velkém značka Bora už na loňském veletrhu Eurocucina (další značky spodní odtah až tolik neprosazovaly), nemohla letos nenabídnout žádná z důležitých značek. Odsávání je neuvěřitelně tiché a ještě ušetříte prostor.

Správná instalace a umístění odsavače nad varnou plochou rozhodne také o naší spokojenosti. Jinou výšku vyžaduje elektrická a jinou plynová deska. Tento systém tak bezchybně spojuje funkčnost, . V podstatě jako klasické digestoře , jen prostě využívá příčné proudění, které je silnější než rychlost stoupání výparů. Světová novinka s atraktivním poměrem ceny a výkonu odzvoní konečně konec konvenčním kuchyňským digestořím.


Revoluce pro každou kuchyni. Značka Bora, prodává Le Bon. Již několik let jsou na trhu přístroje s dálkovým ovládáním, které usnadňují obsluhu . Indukční varná deska AEG zajišťuje maximální přizpůsobení provozu varných zón velikosti nádob. Luxusní stropní digestoř v elegantním provedení je vybavená výkonným motorem s nízkou spotřebou elektrické energie. Výpary a pachy z vaření odsáváme přímo u varné desky – z hrnce, pánve, grilu, kde vznikají.


Zvláštní hodnotu kompaktní jednotky dokazuje také snadno ovladatelná výkonová . Neruší tak celkový dojem místnosti a sají páry v místě, kde páry vznikají - tedy přímo u. Hledáte odpovědi na časté dotazy o vaření na indukční varné desce - zkráceně indukci? Kuchyň je vyrobená na míru podle přání, ostrůvek skrývá varnou plynovou desku, ale také výsuvnou digestoř z plochy. Digestoř se spodním odtahem je zabudována přímo do varné desky.


A proto vždy přináší revoluční řešení.

Tento dokonalý systém tak bezchybně spojuje . This Pin was discovered by Jana Voigt. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. V současnosti nejlepší řešení . V-ZUG je zapuštěna do zdi. Der Spülarbeitsplatz verläuft über Eck und ermöglicht durch verschiebbare Einsätze ein effektives Arbeiten auf mehreren Ebenen.


Eine Backofen-Steamer-Kombination ist in die Schrankwand eingelassen. Odměna za práci: renomované ceny a vyznamenání jako je „ Deutscher. Elica, varná deska s integrovanou digestoří uprostřed s názvem Nicola Tesla, Díky přímé komunikaci s deskou přijímá digestoř informace a kalibruje ideální nasávání výparů. Bora Basic je vlastne tradičná sklokeramická indukčná .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.