Distanční podložky do betonu

DPH ) - ocelová distanční podložka mezi horní a dolní výztuž. Držet staticky předepsané prostorové uložení výztuže v železobetonové konstrukci je pak možné více způsoby. Některé firmy používají distanční podložky z umělých hmot, jiné pak podložky z různě zpracovaného . Používá se ke správnému uložení výztuže v základových deskách, podlahách, stropech a základových pasech před zalitím do betonu.


Distančníky – distanční prvky pod betonářskou ocel.

Provedení v plastu nebo oceli s tím, že uvedené číslo za názvem je výška krytí tj. Velkoplošné distanční tělísko pro lehčí vodorovnou výztuž s velmi dobrým průtokem betonu. Betonové distanční prvky.


Bodová distanční podložka s plastovou svorkou BFX, BKL, RBT. Základní provedení s dvojitou plastovou svorkou a se třemi spodními dotykovými body. Svorky spolehlivě a rychle připevní prvek i na husté armování.


Použití pro vodorovnou i svislou výztuž o průměru – mm. Prvek se vyznačuje vysokou únosností.

OSVĚDČENÍ O SHODĚ beton. Vláknobeton je optimální materiálová kombinace pro monolitický beton. Prvky pro ukládku armatur železobetonových konstrukcí, prvky a příslušenství pro bednění, materiály pro ošetření a utěsnění betonů , kovové prvky pro monolity, výrobky firmy SCHÖCK, HOT prvky, třmínkové lišty, závěsy na prefabrikáty, svařovací materiály. Podložka distanční do betonu BETODIS (Mirra).


Zátka do distanční trubky (2ks). Minimální odběr balení, které obsahuje 2ks. Výhodou distančních podložek z umělé hmoty je pouze jejich nízká cena. Především v plochách, které jsou vystaveny i malým změnám teplot a vlhkosti, tak tvoří v betonu cizorodý prvek, jehož odlišná teplotní.


Plastové distanční podložky vysoké kvality za příznivé ceny – podívejte se na náš sortiment. Nabízíme plastové distanční podložky různých rozměrů. Ocelové armatury do betonu jsou velmi důležitým stavebním prvkem.


Bez použití ocelových výztuží by byla zcela nemyslitelná nejen výstavba moderních výškových budov, mostních konstrukcí, ale i běžných rodinných domů či opěrných zdí a podezdívek. Boční výřezy zajišťují dobré zatečení betonu. Standartní délka je 2m, ale lze objednat délku dle požadavku zákazníka. Tvářené tyče kruhového průřezu s žebírky na povrchu pro výztuž do betonu - armovnání, ve výrobních délkách m. My Vám předložíme cenovou nabídku a zajistíme výrobu, dopravu a případně přečerpání betonové směsi do připravené konstrukce.


Přísady do betonu (plastifikační a superplastifikační přísady).

DISTANČNÍ PODLOŽKY DO BETONU Rohová lišta D OBJEDNACÍ ČÍSLO. Každý to zná jako beton ;). A ty distanční prvky máš ze stejné knížky, že jo? Co takhle zkusit přitele Googla? Zadej distanční podložky do betonu.


Ale jinak dá se bez nich obejít. Položíš kari síť na dno a když dáš první várku (kolečka) betonu, tak ji (tu kari síť) kousek , tak o třetinu výšky betonu, pozvedneš, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.