Plastové nádrže 1000l

Hrubý závit, světlost cca 52mm, stoupání 5mm. Na výběr více druhů, viz foto. Více info na telefonu nebo. Vhodné jako nádrž na pitnou vodu.


Nádrž na vodu, retenční nádrž , na naftu.

Má nápustný a výpustný otvor, na spodu ventil. Paleta je kovová, plastová, drevená. Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Na veškeré použité produkty dáváme. Zasíláme po celé ČR s SR.

Vonkajší plášť nádrž e je s pozinkovaného plechu , vnútorný plášť PVC. IBC kontejnery jsou ale používané pro přepravu a skladování . Napouštěcí hrdlo je průměru 15cm nebo 25cm. Ve spodní části je nádrž opatřena vypouštěcím ventilem. Pokud hledáte plastové nádrže na vodu, tak u nás si vyberete!


Tato nabídka od prodejce xypetulka byla archivována dne 27. Nádrž je v ochrané pozinkované kleci na dřevěné paletě. V této aukci s počáteční cenou 50Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Kvalitní propojky a kohouty ,, SLOVARM,,na . Děkuji Lepidlem určeným pro daný materiál.


Myslím materiál nádrže, ne palety. IBC KONTEJNERY je možno odebrat pouze osobně na skladu Třebíč ! Dále nás můžete kontaktovat v sekci KONTAKT. Plastová nádrž na vodu Ligneux 3L, lightwood.

Za více než týden Doprava zdarma. Mohou se použít na vodu nebo jine kapaliny třeba PHM. Posunout inzerát Přidat do oblíbených.


On-line rubrika: zahradní nářadí a technika . Průměr hrdla je cca cm. Hnátková odpovědět na příspěvek . Ale mám to hodně daleko. Nejlépe novou nebo od sirupu,vína. Prosím jen Moravskoslezský kraj. Většinou jsou po chemik.


Osvědčily se vám ty nádrže , kdo je má doma? L plastové nádrže - použité IBC kontajnery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.