Výčepní plyny

DrinkGAS není vyráběn z technických plynů , které se musí upravovat pro kontakt s potravinami. DrinkGAS je vyráběn moderní metodou separace membránami ve speciálním složení, které Vám přinese překvapivé výsledky: . Výběru neodpovídá žádná položka. Snaha dodávat konzumentovi sudové pivo s vysokou a stále stejnou kvalitou vedla v celosvětovém měřítku k zásadnímu omezení používání vzduchu k čepování piva.


Přednosti inertních plynů daleko . Vyrábíme a dodáváme potravinářské plyny pro výčep nápojů.

Dodáme vám kvalitní výčepní plyn DrinkGAS. Toto nové výčepní médium zajistí optimální ochranu nápojů, chuťovou i kvalitativní stálost od plného do prázdného sudu. Sortiment: potravinářské plyny pro výtoč vína, piva a limonád. Lahve jsou osazeny standartním ventilem pro připojení standartního redukčního ventilu N2.


Tlakové lahve jsou vyrobeny v souladu s předepsanými . Provozujete výčep nápojů? V tom případě potřebujete kvalitní výčepní plyn kterým je DrinkGAS – toto nové výčepní médium Vám zajistí optimální ochranu nápojů, chuťovou i kvalitativní stálost od plného do prázdného sudu. Výčepní plyny - tlakové lahve DrinkGAS.

Tímto způsobem je minimalizována logistika distribuce naplněných lahví. Proces výroby plynu a plnění lahví je pod pravidelnou kontrolou poskytovatele licence DrinkGAS. Výrobce: Vyberte výrobce, Drink gas. Prodej plynů pro čepování nápojů – pivo, limo, víno. Potravinářský dusík, oxid uhličitý (CO2), směsné plyny.


Montáže a sanitace výčepních zařízení. Prodáváme víno, pivo sudové, lahvové, alkoholické i nealkoholické nápoje, sudové limonády, výčepní plyny , generátory dusíku, lahůdky, maso na gril. Sanitace, opravy výčepní techniky.


Půjčujeme výčepní techniku, grily, party stany, pivní sety. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Používá se pro čepování piva,limonávína. Optimální ochrana nápojů,chuťová i kvalitativní stálost od plného do prázdného sudu.


Desatero o výčepních plynech Jistě jste si u pivovarské rampy v Koníčkovém dvoře všimli, že jsme začali prodávat i výčepní plyny pro čepování piva, vína. Nabízíme výčepní plyny Biogon a COs dopravou až do Vaší restaurace. Cenové podmínky: Roční nájem tlakové láhve činí 9Kč.


Cena náplně Biogonu je 5Kč a COpodle objemu od 2Kč do 5Kč. Rozvoz: V rámci sanitací dovážíme tyto výčepní plyny do Vaší .

Hlavní výhody výčepního plynu DrinkGAS. DrinkGAS je nový výčepní plyn vyráběný moderní technologií membránových separátorů z dutých vláken. V našem sortimentu jsou i plyny pro čepování piva a limonád. Tradiční CO FreshMix - směs Dusíku a kysličníku uhličitého a samozřejmě veškeré příslušenství. Na rampě pivovaru Koníček v Koníčkovém dvoře je možné si koupit plyny pro čepování vína (čistý dusík) či piva ( dusík, CO2).


Pronájem stáčecích zařízení, výčepní plyny , stáčená a láhvová vína, sanitace a další sortiment pro vybavení vinoték.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.