Narex vrtačka

Charakteristické znaky vrtaček NAREX Vrtačky je možno použít pro přesné a čisté vrtání do většiny známých konstrukčních materiálů. Na vrtání do cihlové nebo betonové zdi je třeba použít vrtačku s příklepem. Mezi největší přednosti vrtaček NAREX patří léty ověřená kvalita motoru a převodu.


Optimalizovaná geometrie . Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí.

Příklep, Zpětný cho 2. W , s ozubeným věncem, elektrická. Plynulý rozběh na spínači umožňuje pohodlné a snadné. Podívejte se na výběr těch nejlepších modelů vrtaček Narex. Narex EVP E-2HNarex EVP E-2H3. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Slevy, akce a výprodeje značky NAREX.

Akční nabídky na téma vrtačka najdete na Skrz. Hodnotenie produktu: (Perfektný)recenzie. Můžete mi prosím poradit, jakou vrtačku mám zvolit. Potřebuji ji na stavbu rodinného domu, vrtání do cihel, želena, popř. Z principu nemám rád nejlevnější supermarketové zboží, proto volím střední třídu.


Nm, ozubené skľučovadlo 1. Systainer T-Loc, príslušenstvo. Dostupnost: ks skladem. Najpredávanejší príklepový model značky ! Dva rýchlostné stupne ponúkajú predvoľbu optimálneho rozsahu otáčok v závislosti na druhu materiálu a. Robustní příklepová vrtačka pro nejtěžší nasazení.


Elektronická regulace otáček pro snadnější vrtání do různých materiálů. Príklepová vŕtačka NAREX EVP G-2H(T-Loc). Obsahuje dvourychlostní převodovku, díky čemuž lze vrtačku použít na velké množství činností.


Podle povahy materiálu lze regulovat otáčky a snadno lze přepnout z levého na pravý chod. Vrtačka je dodávána v praktickém systaineru.

Má plynulý rozběh a sklíčidlo . Popis: Mnohostranné použití při vrtání do tvrdých nebo měkkých stavebních materiálů díky robustní dvoustupňové převodovce a silnému motoru o výkonu 7W Kvalitní uložení převodů ve stabilní hliníkové skříni zvyšuje výkon a prodlužuje životnost. Akučka je jako nová, v dobrém stavu. Mám k ní nabíječku, kufr a 2x baterky. Stojanova vrtacka jihokov hustopece SV 13.


Predám plne zrepasovanú stolovú vŕtačku JIHOKOV HUSTOPCE SV 13. Aktuálna je ešte vrtačka v pravo. Lompaktní a lehká konstrukce zvyšuje pracovní dostupnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.