Přepravní šrouby pračka electrolux

Po odmontování přepravních prvků zkontrolujte, zda se vana volně pohybuje (je zavěšena na pružinách a tlumičích). Provedete to tak, že otevřete dvířka pračky a opatrně zatáhnete a zatlačíte do bubnu pračky. Pokud je v pračce provedena přepravní aretace pomocí aretačních šroubů , zatažením za buben uvolníte distanční . Kup Přepravní šroub pračky prímo od Electrolux.


Při stěhování vaší pračky je nutné zajistit buben, aby nedošlo k poškození vni. Odstranili jste aretační přepravní šrouby ?

Buben se otáčí, ale rám, který je pružně uložen v krytu pračky je přišroubován, aby se při přepravě nepoškodilo pružné uložení. Přečtěte si návo nebo si zavolejte odborníka. Bývají na zadní stěně a . D Tak jsme zjistili, že se musí odjistit buben. V návodu akorát psali, že se mají odšroubovat vzadu čtyři šrouby (taký dlouhý byly s gumovou vložkou).


Potom, co jsme to udělali, tak se buben v pračce „houpe“ prostě s ním jde kolíbat, nejen kam se točí, ale i ze strany na stranu(k dvířkům a zpátky :-D ). Po odstranění šroubů zakryjte otvory. Nedoporučujeme instalovat spotřebič v místnosti, kde může teplota klesnout pod.

Jeden je označený červenou podložkou a je hned pod připojením vody. Dobrý den, aretační šrouby jsou zde tři. Další dva jsou zhruba v polovině výšky pračky po stranách. S pozdravem elektrospecialista.


Byla pro vás tato odpověď užitečná? Každá pračka se zajišťuje kvůli transportu – aby během manipulace nedošlo k jejímu poškození. A to buď šrouby , nebo tyčemi, někde může být vložený i polystyren.


Informace o zajištění se vždy uvádí na obalu nebo v návodu pračky. Je to kvůli připevnění vany, v níž se buben otáčí,“ uvádí Iva Pavlousková . Pro představu jak takový silent blok vypadá si lze představil krátké táhlo, podobné tomu, které brzdí při zavírání dveří kufru většiny modernějších automobilů. Přístroj umožňuje nastavit. Akce AEG a Electrolux se slevou. Zapojení nové pračky bohužel neprovádíme, jelikož přepravní společnost není na tyto úkony školena a nemá to v nabídce svých služeb.


Zapojení je ovšem jednoduché, pouze z pračky vytáhnete dle návodu aretační šrouby , dáte místo nich záslepky, které se nachází v bubnu. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Koupili jsme si novou pračku. Po zapojení již od prvního praní pochoduje po koupelně a při odstřeďování skáče.

Jedná se o výrobní vadu? Po vybalení pračky , jste ji zapojili, ale nedemontovali jste přepravní zajištění. To zpravidla tvoří šrouby , distanční válečky a někdy i vzpěry, kterými . U té pračky pokud je neodšroubuješ, tak buď se motor neroztočí a spálí se, nebo je utrhne, ale tu první možnost vidím jako pravděpodobnější.


Nebyly odstraněny přepravní šrouby a obaly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.