Sencor element p502 oprava

Výměna displeje Aneta Jurová. Nabízíme novou originální baterii pro tento model. Baterie je prodávana v provedení BULK. Jedná se tedy o novou baterie zabalenou pouze ve folii.


Beterie lze osobně vyzvednout pouze na pobočkách Kadaň nebo Žatec).

V tomto stavu prisel a tak i odejde. Dotek popraskany a nefunguje, takze zustane na prvnim okne. To co vidite na prvni fotce to dostanete. Mobilní telefon Sencor ELEMENT 401.


Dobrý den, nemáte náhodou baterii do mobilu element P401? Případně jestli nevíte kde ji koupit. Nemohu ji nikde najít ani na on- line. Dobře vybavený a opravdu svižný.

Wifi, BT GPS, dual SIM. Jinak nás semelou, až jim přestaneme dávat peníze. Element P4Destroyer mini. Kolik by stála oprava a kam s tím mám dojít. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost.


Další otázka je výkon tohohle telefonu. Na VR bych koupil něco jiného. Na poděkování slouží tlačítko v rohu. Nové Androidě: Příspěvky : 2: Registrován: sob 16.


MArTFón sencor - eLeMenT P502. PArkoVAcie senzory sencor - scA PArk100. New Black Front Panel Touch Screen Digitizer Glass Lens For Huawei Ascend GRepair Replacement Parts.


Oprava základnej dosky-Notebook sa Nezapne, Oprava grafickej karty -nejde obraz-REBALL BGA,výmena SMD súčiastok na doske, oprava biosu-odblokovanie,výmena displeja,konektorov atd. Slovensko všetky značky. New touch screen For 5'' SENCOR element P5Front Touch panel Digitizer Glass Sensor Replacement Free Shipping. Original New Touch screen Digitizer 7.

Pixel Detectors with GaAs:Cr Sensor and Timepix Readout Chip.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.