Nejlepší domácí sušenky

Upéct doma sušenky není žádná věda a oproti těm kupovaným máte alespoň přehled o použitých surovinách. Příprava je jednoduchá a bude to bavit i děti! Vyzkoušela jsem už několik receptů na tyhle legendární sušenky , všechny byly dobré, ale jen ten následující si zasloužil místo v mé knize receptů. Cookies jsou křupavé, sladké a ihned po upečení mizí z talíře.


Na cca sušenek budete potřebovat: 250g másla 400g cukru vejce 500g hladké mouky lžičky jedlé sody 1 . Všetky prísady na jednotlivé druhy sušienok dobre vymiesime a dáme do chladničky aspoň na hodiny.

Potom cesto vyvaľkáme na 3-mm hrúbku. Ty nejlepší recepty na vynikající sušenky. Tyto recepty byste určitě měli znát a vyzkoušet. Nejlepší domácí sušenky : tyto musíte vyzkoušet! Recept na jednoduché skořicové sušenky , které se hodí třeba na dětskou oslavu.


Recept je tak jednoduchý, že ho zvládne i dítě. Jsou snadné, chutné a zdravější než koupené. Navíc si je můžete upéct přesně s tím, co máte nejradši.


Tyto skvělé sušenky už dlouhou dobu ochutnávám u mé kamarádky Brennan, která je dárcem už vícerých receptů a inspirací.

Tentokrát jsou to ty pravé americké cookies prověřené američankami. Tak jsem se konečně do nich pustila a upekla je úvodem v původním znění, to znamená bez zásadních . Včera jsem u Helenky objevila recept na domácí sušenky. A sušenky jsou, Helenko, boží a mizí rychlostí blesku. Manzel mi nadava, at je pred nej nestavim, ze nedokaze . Rádi byste upekli nějakou malou dobrotu ke kávě nebo dětem na svačinu? Tak to se vám budou líbit dva jednoduché recepty na skvělé sušenky , známé též jako cookies.


Máslové sušenky vynikající. BEZLEPKOVÁ DIETA LUŠTĚNINY HOUBY OMÁČKY ZELENINOVÁ JÍDLA DOMÁCÍ MEDICÍNA DIETY VÁNOČNÍ CUKROVÍ, DOMÁCÍ PEKÁRNY. Do sušenek se dávají obvykle jen žloutky, těsto se mi jeví hodně podobné lineckému a tam se dávají vždy jen žloutky. Domácí sušenky -Cookies. Přidávám:rozinky, čokoládu,mandle, vlašské oříšky - dle chuti a toho co . U těchto sušenek je základem použití másla a hlavně domácího vanilkového cukru.


Výroba cukru není vůbec složitá a hlavně drahá, jak si většina lidí myslí. Je důležité dodržovat jednu zásadu a to, vyrobit si ho aspoň dva týdny před použitím. V podstatě se pouze rozmixuje celý vanilkový lusk s krupicovým cukrem.


Do vyhřáté trouby na plech s pečícím papírem dáváme malé bochánky. Jeho základ vychází z báječných čokoládových sušenek od Zemanky, které koupíte ve zdravé výživě, a na které si opravdu velmi lehce vypěstujete závislost. Jejich cena ale není pro mateřské příjmy zrovna příznivá, takže věřím, že tuto domácí verzi uvítáte.

Ovšem pozor - závislost se na nich buduje úplně stejně rychle ;-). Toto těsto je doslova kouzelné! Skvělé pro ty, kteří neradi myjí nádobí a chtějí, aby jejich ruce zůstaly nezašpiněné. Další výhoda je, že ho nemusíte dát hned upéct. Můžete ho dát zamrazit a vybrat si ho tehdy, když budete chtít.


Zahřejte si troubu na 180°C. Vynikající domácí cookies s kousky čokolády. Minimálně, když chcete upéct sušenky. V jednoduchosti je krása! Všechno se smíchá, lehce tvaruje a ještě snadněji peče.


Jak si je ozdobíte, to už je na vás. Troufat si říct, že jsou nejlepší je dost velká drzost. Tady ale jiné pojmenování ani být nemůže. Prostě jsou Best Taste, protože jsme je s Theou pekly .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.