Bambusová tyč

Bambusové tyče mají široké možnosti uplatnění. Nabízíme prodej bambusových tyčí po metrech. Happy Green Dark Green bambusový 3cm. Skladem Osobní odběr zdarma.


Síťka - podběrák, bílá 20cm, bambusová tyč m TRIXIE. Do dnů Osobní odběr zdarma. Díky svému zvláštnímu vzhledu bambus zkrášlí interiér každého terária. Jedná se o přírodní zboží, každý kus tedy může mít trochu jiný průměr, být částečně naprasklý, apod.


Zdejší bambusy rostou mnohem pomaleji než bambusy dovážené z tropických oblastí jako Vietnam, Thajsko, Indonésie, Indie. Do Evropy se bambus nejčastěji dováží v podobě bambusových tyčí , jež mají všestranné využití. Už před lety si svou oblibu získaly bambusové hole – ať už vycházkové, nebo lyžařské –, a průpovídka o tom, že je někdo „dutý jako bambus “ se v českém jazyce uchytila už dávno.


V této oblasti se bambus vyznačuje vysokou tvrdostí díky delší době růstu vlivem na Asii chladnějšího podnebí. Dodáváme našim zákazníkům kvalitní bambusové tyče a štípaný bambus, ze kterých lze postavit ledacos jak v interiéru, tak na zahradě. Ceny jsou platné při osobním odběru. U bambusových tyčí se kvůli nadměrné velikosti pro přepravce sjednává individuální poštovné. Tyto silné bambusové tyče se hodí jako dekorace do vlhkých i suchých terárií.


Ideálně se hodí do terárií s felsumami. Nákupem tohoto zboží získáte ROBIBODŮ, které můžete převést na slevu. Maloobchodní cena Kč, ušetříte Kč ( ). Záhradné potreby a služby Napíšte nám. Při objednávce nad 99- Kč a hmotnosti zásilky do kg, je doprava ZDARMA ! U České pošty je doprava ZDARMA při objednávce nad . Tyče dodáváme v přírodní nažloutlé barvě, nelakované.


Velká bambusová tyč s průměrem mm, výška tyče je 2cm. V naší nabídce máme různé délky bambusových tyčí. Možno nařezat na požadovanou délku - napište do poznámky u potvrzení objednávky.


Naše cena s DPH: 1Kč DPH. Dbáme na kvalitu tyčí, zejména aby nebyly poškozeny vlivem prací během sklizně. Tyče dovážíme nelakovené a dáváme tak zákazníkům . Středová bambusová tyč se ukotví k bambu- sovým sloupkům stejně jako horní a dolní bambusové (silnější) tyče, k nim se přivazují svisle užší bambusové tyče. Yotsume-gaki Je asi nejjednodušší a používá se poměrně často.


Uveďte e-mail, případně telefon, specifikujte Váš zájem a náš pracovník Vám v co možná nejkratší době dá potřebné informace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.